Μαγνησία

Βολιώτης απείλησε την πρώην σύντροφό του με … μασιά τζακιού!

8 Apr 2023

Αθώο λόγω αμφιβολιών έκρινε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 43χρονο άνδρα που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος της 43χρονης πρώην συντρόφου του με την οποία έχει ένα ανήλικο παιδί.

Ο άνδρας απείλησε τη γυναίκα με μασιά τζακιού, στις 26 Μαρτίου 2023, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της, ενώ το ζευγάρι είναι σε διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης.

Ο άνδρας δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο, όπου παρέστη και η γυναίκα, η οποία κατέθεσε ότι μάλλον δεν κατάλαβε ότι ο άνδρας δεν την απείλησε και ανακάλεσε την καταγγελία. Ωστόσο η γυναίκα πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ήταν ταραγμένη και μετά την κατάθεσή της έκλαιγε στην αίθουσα του Δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, παραδέχτηκε ότι κρατούσε την μασιά, αλλά διέψευσε ότι την απείλησε και είπε ότι δεν θα ξαναγίνει τίποτα μεταξύ τους, γιατί θα φύγει από το σπίτι.

Αυστηρή προς τον κατηγορούμενο ήταν η εισαγγελέας έδρας, που είπε στον κατηγορούμενο αν θα ήθελε η κόρη του να έχει έναν σύντροφο να την απειλεί και να της φέρεται όπως ο ίδιος στην πρώην σύντροφό του. Επίσης είπε ότι δεν πείστηκε από όσα είπε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι ίσως η γυναίκα ανακάλεσε, υπό το καθεστώς φόβου.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου, αλλά το δικαστήριο αποφάσισε να τον αθωώσει λόγω αμφιβολιών, δίνοντάς του μια τελευταία ευκαιρία. Το ζευγάρι απασχόλησε ξανά την Δικαιοσύνη στις 16 Ιανουαρίου 2023.

trikalanews
Author: trikalanews

Απεβίωσε ο Δημήτριος Αλεξίου

Απεβίωσε ο Δημήτριος Αλεξίου

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων …
OPEN DAY 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων

OPEN DAY 3ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων

“Ζήσε το παιχνίδι” είναι το σύνθημα των προσκόπων για τα παιδιά της πόλης μας, ηλικίας 7 έως 13 χρονών …
Κώστας Τσιάρας: Η επιβίωση του αγροτικού τομέα είναι εθνικό θέμα

Κώστας Τσιάρας: Η επιβίωση του αγροτικού τομέα είναι εθνικό θέμα

Η επιβίωση του πρωτογενή τομέα είναι εθνικό θέμα και αφορά και την οικονομία και την κοινωνική συνοχή», υπογράμμισε ο Υπουργός …
Από αφέλεια σε κλωνοποίηση – Τι συμβαίνει στο Δήμο Τρικκαίων;

Από αφέλεια σε κλωνοποίηση – Τι συμβαίνει στο Δήμο Τρικκαίων;

Μία παραίτηση που αναμένεται να μείνει αξέχαστη στον Δήμο Τρικκαίων και αφήνει πολλά ερωτήματα για το πώς λειτουργεί η δημοτική …