ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Τρίκαλα: 52χρονος κλείδωνε τη γυναίκα του στο σπίτι όταν έφευγε για δουλειά

7 Sep 2024


Ο δράστης κρατούσε κλειδωμένη τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, προκαλώντας ανησυχία στους γείτονες και παρέμβαση της αστυνομίας.

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στα Τρίκαλα έχει προκαλέσει ανησυχία στην τοπική κοινωνία. Ένας 52χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας κατηγορείται ότι κλείδωνε τη γυναίκα του και τα παιδιά τους στο σπίτι, κλειδαμπαρώνοντας τις πόρτες και τα παράθυρα όταν έφευγε για δουλειά, για να τους εμποδίσει να βγουν έξω.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν γείτονες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι από το σπίτι του ζευγαριού ακούγονταν έντονες φωνές μετά από καυγάδες. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε ότι ο άνδρας «ασφάλιζε» τα παράθυρα με βίδες. Η σύζυγος, 45 ετών, παραδέχτηκε ότι την κλείδωνε “για να προσέχει τα παιδιά”, αρνούμενη ότι υπήρχε κακοποίηση.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελέως, όπου μπήκε σε διαδικασία “ποινικής διαμεσολάβησης”, δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία να επιλύσουν τα προβλήματά τους χωρίς να προχωρήσουν σε δίκη.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Με βαθιά θλίψη η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων αποχαιρετά τον αγαπητό συμπολίτη μας, Ιωάννη Καρανίκα, ο …
Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ενημέρωση Σακκά για τον προς ολοκλήρωση αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα …
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Χρήστου Αποστόλου, ο οποίος έφυγε από …
Θλίψη στην Καλαμπάκα για τον θάνατο 64χρονου

Θλίψη στην Καλαμπάκα για τον θάνατο 64χρονου

Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά αγαπητό επαγγελματία των ηλεκτρικών ειδών …