Διαβάστε επίσηςΜαγνησία

Tραμπούκικη επίθεση σε βάρος δημοτικού συμβούλου στον Βόλο

5 Apr 2024

Τι λέει το ΚΚΕ για το συμβάν ενάντια στον εκλεγμένο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας με θύμα τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κωνσταντίνο Γαργαλά, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον Βόλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.news, το επεισόδιο σημειώθηκε στη ΔΕΥΑΜΒ, όπου επρόκειτο να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην αίθουσα είχαν προσέλθει πρώτοι οι κ.κ. Στέλιος Λημνιός και Κώστας Γαργάλας από τις μειοψηφίες, ενώ παραβρίσκονταν επίσης ο σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Μαλαματίνης και η πρακτικογράφος της ΔΕΥΑΜΒ, όταν ξαφνικά μπήκε μέσα ένας γιγαντόσωμος άνδρας που φορούσε αποκριάτικη μάσκα, κατευθύνθηκε προς τον κ. Γαργάλα, τον πέταξε στον τοίχο και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο.

Επικράτησε πανικός και όταν ο μασκοφόρος επιχείρησε να διαφύγει, τον κυνήγησαν οι κ.κ. Λημνιός και Μαλαματίνης και τον ακινητοποίησαν στις σκάλες. Όταν του τράβηξαν την μάσκα, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας με τη μάσκα ήταν ο δημοτικός σύμβουλος του Αχ. Μπέου και πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Βασίλης Ζαχείλας. Στην ΔΕΥΑΜΒ κλήθηκε η αστυνομία, ενώ ο κ. Γαργάλας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε το συμβάν που με ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται:

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την βρώμικη, τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου, εκλεγμένου με τη Δημοτική Αρχή Μπέου, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα.

Είναι δεδομένο ότι αυτή η επίθεση σχετίζεται με τη δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Βόλο, και με την προσωπική συμβολή του Κώστα Γαργάλα, για την αποκάλυψη των αντιλαϊκών σχεδιασμών της πλειοψηφίας Μπέου, σε διαπλοκή με οικονομικά συμφέροντα, για τα “επενδυτικά τους σχέδια” στο Λιμάνι της πόλης και τον σταθμό αποθήκευσης – επαναεριοποίησης LNG, τις επικίνδυνες συνέπειές τους στην υγεία του λαού του Βόλου και στο περιβάλλον. Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου.

Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του. Σε αυτό το δρόμο θα συνεχίσει το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου, αντιπαλεύοντας την αντιλαϊκή πολιτική του αντιδραστικού δημάρχου και υπερασπίζοντας τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και ειδικών επιστημονικών φορέων

trikalanews
Author: trikalanews


Δημήτρης Παπαστεργίου: Ψηφιακή Ελλάδα με χιούμορ και καινοτομία στη ΔΕΘ

Δημήτρης Παπαστεργίου: Ψηφιακή Ελλάδα με χιούμορ και καινοτομία στη ΔΕΘ

Δημήτρης Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, έκλεψε την παράσταση στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης …
Κώστας Σκρέκας: Στήριξη στη στρατηγική ανάπτυξης της κυβέρνησης από το βήμα της ΔΕΘ

Κώστας Σκρέκας: Στήριξη στη στρατηγική ανάπτυξης της κυβέρνησης από το βήμα της ΔΕΘ

Ο πρώην υπουργός έκανε ανάρτηση κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού, υπογραμμίζοντας τη σημασία του οδικού χάρτη για μια δίκαιη και …
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση συντάξεων σε 2 εκατ. συνταξιούχους

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση συντάξεων σε 2 εκατ. συνταξιούχους

Βρίσκομαι μαζί σας αποφασισμένος να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις για τις οποίες οι πολίτες μας επέλεξαν …
Υπάρχει ξεχωριστός «βλάχικος» πολιτισμός; Υπάρχει «βλάχικη γλώσσα» με την έννοια που δίνουμε στην ελληνική γλώσσα;

Υπάρχει ξεχωριστός «βλάχικος» πολιτισμός; Υπάρχει «βλάχικη γλώσσα» με την έννοια που δίνουμε στην ελληνική γλώσσα;

Η μητρική γλώσσα λοιπόν των βλαχόφωνων Ελλήνων είναι τα ελληνικά και μόνο, τα οποία, όπως όλες οι γλώσσες, έχουν διαλέκτους …