Διαβάστε επίσηςΛάρισα

Θρήνος στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή 18χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θανάσης Τζιότζιος

16 Jul 2024

Η πόλη της Λάρισας βυθίστηκε στο πένθος με την είδηση του θανάτου του 18χρονου Θανάση Τζιότζιου, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ. Ο νεαρός αθλητής, με καταγωγή από την Γλαύκη, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους του, αλλά και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα.

Ο Θανάσης, ο οποίος εντάχθηκε στην Κ17 της ΑΕΛ το 2022, πάλεψε γενναία με την ασθένεια, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να την νικήσει. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του, Άρης Τζιότζιος, αποχαιρέτησε τον γιο του με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές: «Θανασακο μου μαχητή μου λεβεντη αγάπη μου λατρεία μου παιχταρα μου!! Άγγελε μου ο Θεός σε ήθελε για την ποδοσφαιρική ομάδα των αγγέλων!! Χωρίζουμε για λίγο αστέρι μου σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί για να κάνουμε όλα εκείνα που λατρεύαμε!! Δεν ξέρω πως να ζήσω χωρίς εσένα παιδαρέ μου αφού από μικρός ήσουν το στήριγμά μου!! Καλή αντάμωση αγάπη μου ο παράδεισος σε περιμένει!!».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε επίσης τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή με την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Θανάση Τζιότζιου που έφυγε χθες σε ηλικία 18 ετών μετά από άνιση μάχη που έδωσε το τελευταίο διάστημα. Ο Θανάσης Τζιότζιος φόρεσε τη βυσσινί φανέλα το 2022 όταν έγινε μέλος της Κ17 της ΑΕΛ. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:30 από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας. Σύσσωμοι οι άνθρωποι της ΑΕΛ παριστάμεθα στην οδύνη των οικείων, εκφράζοντάς τους τα θερμά μας συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του αγαπητού Θανάση».

Trikalanews
Author: Trikalanews

Μουσείου κρασιού και τσίπουρου προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μουσείου κρασιού και τσίπουρου προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Τη δημιουργία Μουσείου Οίνου και Τσίπουρου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας κατά την εναρκτήρια ημέρα της φετινής Γιορτής Κρασιού …
Συμμετοχή του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων στο 1ο διεθνές συνέδριο για την ενδοσχολική βία

Συμμετοχή του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων στο 1ο διεθνές συνέδριο για την ενδοσχολική βία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας …
Επίσημη έναρξη & Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Επίσημη έναρξη & Αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Η τελετή του Αγιασμού στο 1ο Δ.Σ. Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» για την έναρξη της  νέας σχολικής  χρονιάς 2024-25 …
«Καλή χρονιά» για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων

«Καλή χρονιά» για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχθηκαν με αγιασμό το προσωπικό, οι φιλοξενούμενοι/ες και οι γονείς – κηδεμόνες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “ΗΦΑΙΣΤΟΣ” …