Λάρισα

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για προσλήψεις στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας η 4η Σεπτεμβρίου

30 Aug 2024

Ολοκληρώνεται την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ), επί ωρομισθία, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση θέσεων διδακτικού προσωπικού για τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής και χαρακτικής. Λεπτομέρειες της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν από το site της Πινακοθήκης στο www.katsigrasmuseum.gr και στο πεδίο ΔΡΑΣΕΙΣ-ΝΕΑ.

Το Ελεύθερο Εργαστήρι για περισσότερα από τριάντα επτά χρόνια αποτελεί πυρήνα εικαστικής μόρφωσης και αισθητικής καλλιέργειας για την πόλη μας και συμβάλλει αναμφισβήτητα στην πολιτιστική της αναβάθμιση. Κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια αυτή διαδραματίζουν οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι του, απόφοιτοι των Σχολών Καλών Τεχνών, οι οποίοι ακολουθώντας συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών με συγκεκριμένους κύκλους μαθημάτων για κάθε έτος φοίτησης στο Εργαστήρι συμβάλλουν στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων που οδηγούν στην καλλιτεχνική έκφραση και στην εξέλιξη των προσωπικών αναζητήσεων των μαθητών.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Τα νέα γραφεία στην οδό Χαρίτου 12 θα είναι ανοιχτά καθημερινά για το κοινό με διευρυμένο ωράριο …
Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη …
Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Οι επιβαίνοντες είχαν «άγιο» σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Σαρίμβεη, με ελαφρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές …
Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός" στον Όλυμπο

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” στον Όλυμπο

Η σορός μεταφέρθηκε σε προσβάσιμο σημείο από την Πυροσβεστική και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω διαδικασίες …