Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Τα Τρίκαλα «όργωσε» ο Βασίλης Μεταξάς (ΦΩΤΟ)

8 Jun 2024

Ποιους επισκέφθηκε

Κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και συμπόρευσης στους αγώνες μετέφερε ο Βασίλης Μεταξάς, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στα Τρίκαλα.

Ο Βασίλης Μεταξάς επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο όπου συναντήθηκε με καθαρίστριες και τραυματιοφορείς, τους οποίους κάλεσε να κάνουν κριτήριο ψήφου την πείρα τους, τα «δύσκολα» που τους περιμένουν την επομένη των ευρωεκλογών.

Τόνισε ακόμα ότι το δίλημμα των εκλογών είναι αν θα επικροτηθεί η αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ και των κομμάτων της,  ή αν οι εργαζόμενοι θα καταδικάσουν τους υπαίτιους για την  ασφυκτική κατάσταση που βιώνουν, θα ενισχύσουν το ΚΚΕ, που αποτελεί εγγύηση πως ο λαός θα είναι πιο δυνατός την επόμενη μέρα.

Το βράδυ μίλησε σε σύσκεψη στην πλατεία Δημήτρη Μητροπάνου στην Αγία Μονή , όπου μεταξύ άλλων επισήμανε ότι «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και άλλοι, είναι τα κόμματα της “συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης” στην κυβέρνηση και στην ΕΕ, δεν αποτελούν επιλογή που δίνει διέξοδο σε όσους προβληματίζονται, σε όσους θέλουν να καταδικάσουν την κυβέρνηση.

Την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εδώ τα σχέδια έντασης και κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης απέναντι στο λαό με νέες αντιδραστικές κατευθύνσεις της ΕΕ.  Επομένως με πιο ισχυρό ΚΚΕ θα είναι ακόμα πιο δυνατός ο λαός, το κίνημα του, ώστε να αντιμετωπίσει την επίθεση της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων».

Trikalanews
Author: Trikalanews

C:\Users\Marios\Desktop\Downloads\8r5n2bhB.jpg

Οι Υπερήρωες των Φρούτων και Λαχανικών: Εκπαιδευτική Δράση της Δήμητρας Αναγνώστου στο Νηπιαγωγείο Μπάρας

«Οι Υπερήρωες των Φρούτων και των Λαχανικών και οι Βιταμίνες με Υπερδυνάμεις για την Υγεία μας» …
Εορτολόγιο Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εορτολόγιο Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Η Εκκλησία μας τιμά σήμερα την Σύλληψη του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστή …
Έφυγε από τη ζωή η Γλυκηρία Τσέβα

Έφυγε από τη ζωή η Γλυκηρία Τσέβα

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Γλυκηρίας Τσέβα, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών …
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ και 14,5 εκατ. ευρώ αναζητούν νικητή

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ και 14,5 εκατ. ευρώ αναζητούν νικητή

Η κλήρωση της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου 2024, για το Τζόκερ ολοκληρώθηκε χωρίς να αναδειχθεί νικητής στην πρώτη κατηγορία …