Διαβάστε επίσηςΛάρισα

Συνελήφθη …«συλλέκτης» αλκοολούχων ποτών στη Λάρισα

24 Sep 2024

Ο δράστης της υπόθεσης φαίνεται να ήταν λάτρης… των «πνευματωδών» απολαύσεων, αλλά με λίγο παραπάνω θράσος από το συνηθισμένο.

Ένας ημεδαπός άνδρας συνελήφθη χθες 23 Σεπτεμβίου στη Λάρισα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, αφού αφαίρεσε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φιάλες αλκοολούχου ποτού, τις οποίες επιχείρησε να κρύψει… στον ρουχισμό του.

Φαίνεται ότι τα μπουκάλια ήταν αρκετά μικρά, ή το μπουφάν του δράστη αρκετά μεγάλο!

Οι αστυνομικοί κατέφθασαν άμεσα και η επιχείρηση κατάσχεσης των «ενοχοποιημένων» ποτών ολοκληρώθηκε με επιτυχία, επιστρέφοντας τις φιάλες στον ιδιοκτήτη. Αν μη τι άλλο, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έπρεπε να αναρωτηθούν για τη δημιουργικότητα του δράστη, που είχε προφανώς βάλει στόχο να γίνει «συλλέκτης» αλκοολούχων ποτών.

Αλλά η υπόθεση δεν τελείωσε εκεί. Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο ίδιος άνδρας είχε κλέψει συνολικά 40 φιάλες από διάφορα σούπερ μάρκετ της Λάρισας από τον Ιανουάριο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024. Ίσως να ήθελε να στήσει τη δική του κάβα ή να είναι λάτρης της «συλλογής» σπάνιων μπουκαλιών, αλλά σίγουρα διάλεξε τον λάθος τρόπο να το πετύχει.

Ο «συλλέκτης» αλκοολούχων ποτών θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου μάλλον θα χρειαστεί να απολογηθεί για το ιδιαίτερα «πικάντικο» χόμπι του.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Εντός έδρας κρας τεστ με Λαύριο την Τετάρτη στις 5 μ.μ.

Εντός έδρας κρας τεστ με Λαύριο την Τετάρτη στις 5 μ.μ.

Με δύο διαδοχικά εντός έδρας ματς ολοκληρώνει τα φιλικά τεστ προετοιμασίας του ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ …
Απαγόρευση εναπόθεσης κλαδεμάτων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους

Απαγόρευση εναπόθεσης κλαδεμάτων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι απαγορεύεται η εναπόθεση κλαδιών και άλλων προϊόντων κλαδεμάτων στα πεζοδρόμια …
Πανελλαδικό Webinar: MyData - Ψηφιακά παραστατικά διακίνησης στην πράξη

Πανελλαδικό Webinar: MyData – Ψηφιακά παραστατικά διακίνησης στην πράξη

Η μεγαλύτερη αλλαγή για τις επιχειρήσεις είναι γεγονός! …
Προσβασιμότητα των ΑμεΑ και στον πολιτισμό, με τριήμερο δράσεων στα Τρίκαλα

Προσβασιμότητα των ΑμεΑ και στον πολιτισμό, με τριήμερο δράσεων στα Τρίκαλα

Ένα τριήμερο γεμάτο με πολιτιστικές, μουσικές και αθλητικές δράσεις διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, για άτομα με …