Λάρισα

Συνάντηση Κουρέτα με το Προεδρείο του Σωματείου Βενζινοπωλών Λάρισας

8 Jul 2024

Συνάντηση με το Προεδρείο του Σωματείου Βενζινοπωλών Λάρισας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας στην οποία παραβρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού.

Οι εκπρόσωποι των βενζινοπωλών μετέφεραν στον Περιφερειάρχη μια σειρά αιτημάτων που άπτονται της κεντρικής κυβέρνησης αλλά και των υπηρεσιών της Περιφέρειας.

Ο κ. Κουρέτας επεσήμανε την σπουδαιότητα του κλάδου στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας και υπήρξε από κοινού δέσμευση για επίλυση κάθε ζητήματος που θα προκύπτει με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των πρατηρίων και την προστασία των καταναλωτών.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκε άμεσα και συνάντηση του Προεδρείου του Σωματείου με τη Γενική Διευθύντρια Μεταφορών κ. Φανή Αλατά και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Περιφέρειας κ. Άγγελο Αγοραστό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών Λάρισας Ελισάβετ Παπαδοπούλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αστέριος Βουλάγγας, ο Γ.Γ κ. Ιωάννης Πορτέσης , ο αναπληρωτής Γ.Γ κ. Αντώνης Σιώχας καθώς και η Ταμίας του Σωματείου η κ. Ελένη Βολιώτη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Παραδίδεται το αντιπλημμυρικό έργο από την Coca-Cola

Παραδίδεται το αντιπλημμυρικό έργο από την Coca-Cola

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η παράδοση – παραλαβή του αντιπλημμυρικού …
Τάιλερ - Στέφανος ήρθαν για να …μείνουν

Τάιλερ – Στέφανος ήρθαν για να …μείνουν

Ο Τάιλερ ΜακΜπέθ ανοίγει το δικό του γυμναστήριο στο Κολωνάκι, ένα πρότζεκτ που δείχνει ότι ήρθαν για να μείνουν …
Θρήνος στον Βόλο: 63χρονος οικογενειάρχης κατέρρευσε ενώ δούλευε στο καρνάγιο

Θρήνος στον Βόλο: 63χρονος οικογενειάρχης κατέρρευσε ενώ δούλευε στο καρνάγιο

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο ξαφνικός θάνατος του 63χρονου Χρήστου Γιάτσιου, πατέρα δύο παιδιών …
Αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης 2024-2025 - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης 2024-2025 – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα myΘέρμανση για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου …