Πρωτοσέλιδα

Στο Ζάρκο το «μπλόκο» των Τρικαλινών αγροτών (φωτό και βίντεο)

24 Jan 2024

Συγκεντρώθηκαν τρακτέρ από όλη την περιοχή – Τα σημεία συγκέντρωσης σε όλη τη Θεσσαλία

Στις επάλξεις των αγροτικών κινητοποιήσεων βρίσκονται οι άνθρωποι του αγροτικού μόχθου και στον νομό Τρικάλων, εκπέμποντας «σήμα κινδύνου» για το μέλλον του κλάδου.

Σήμερα το πρωί, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, έδωσαν ραντεβού στο Μεγαλοχώρι όπου συγκεντρώθηκαν τρακτέρ από την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο Ζάρκο όπου στήνεται το μπλόκο των αγροτών, διεκδικώντας  στους δρόμους λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Να σημειωθεί ότι παράλληλα, οι Λαρισαίοι αγρότες κατεβαίνουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο Πλατυκάμπου, ενώ οι αγρότες από την Καρδίτσα στον κόμβο της Ε-65. Τέλος, οι αγρότες από τη Μαγνησία στήνουν μπλόκο στο Ριζόμυλο.

Ο αγροτικός κόσμος, που δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από τις θεομηνίες του Σεπτεμβρίου, εκφράζει την αγωνία του για την επόμενη μέρα του κλάδου, για τη συρρίκνωση της παραγωγής μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και την εκτίναξη του κόστους παραγωγής, ενώ διεκδικεί ταχύτερη και ολοκληρωτική καταβολή αποζημιώσεων.

Trikala News
Author: Trikala News


Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μετεώρων για το σχεδιασμό εν όψει χειμερινής περιόδου

Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Μετεώρων για το σχεδιασμό εν όψει χειμερινής περιόδου

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μετεώρων για τον συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών εν όψει χειμώνα …
Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Πολύζος

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνιος Πολύζος

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο, Αντώνιο Πολύζο, ετών 88, κηδεύουμε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 …
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρών «Νώε 2024» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρών «Νώε 2024» στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

 Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” …