ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Στη «Δραπετσώνα» έχουμε μόλις…δυο μήνες ζωής

8 Feb 2024

Η παράταση διαμονής στο σπίτι ΤΟΥ, για τον Τρικαλινό Χρήστο Μπουλογεώργο και τα funds που γκρεμίζουν το τελευταίο αποκούμπι μας

Δίμηνη παράταση δόθηκε και επίσημα σήμερα από το Πρωτοδικείο Τρικάλων με σχετική δικαστική απόφαση στον Χρήστο Μπουλογεώργο να διαμένει στο σπίτι που με κόπο κατάφερε να αγοράσει για να στεγαστεί η οικογένειά του. Θυμίζουμε ότι το αίτημα, όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, εξετάστηκε χθες στα Δικαστήρια Τρικάλων ενώ δικηγόρος στο πλευρό του συντοπίτη μας είναι ο δικηγόρος κ. Μπάμπης Τσιρογιάννης.

Η αναστολή της έξωσης δίνει μεν μια μικρή ανάσα, αλλά από μόνο του το θέμα έρχεται να μας δείξει ότι πλέον χάνεται και το τελευταίο αποκούμπι της κοινωνίας και δη της επαρχίας, το λεγόμενο «κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας».

Αφού χάθηκε κάθε ελπίδα ευημερίας για τους μικρούς και μικρομεσαίους, έρχεται τώρα να ενεργοποιηθεί και η τελική φάση της διάλυσης με την πρώτη κατοικία να γίνεται βορά των funds ακόμη και για 40 χιλ ευρώ χρέος.

Μοναδική αχτίδα ελπίδας ο κόσμος που πλέον δεν φοβάται να βγει μπροστά με τον όνομά του και να αποκαλύψει τον εφιαλτικό δρόμο που έχουν πάρει και παρασύρουν μαζί τους ολόκληρες οικογένειες τα κόκκινα δάνεια, όπως έκανε ο Χρήστος Μπουλογεώργος.

Αλλά και το κύμα αλληλεγγύης που καταγράφεται σε κάθε τέτοια περίπτωση με τον κόσμο να «παίρνει το μέρος των φτωχών» αλλάζοντας ενίοτε την ιστορία.

trikalanews
Author: trikalanews

300.000€ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αγροτική οδοποιΐα του Δήμου Μουζακίου

300.000€ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αγροτική οδοποιΐα του Δήμου Μουζακίου

Η χρηματοδότηση αποσκοπεί στην αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Daniel” …
1,6 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Μετεώρων – Χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

1,6 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Μετεώρων – Χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Συνάντηση με τον Υπουργό Ψηφιακή Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος …