Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Στέφανος Παπαμιχαήλ: Υποψήφιος στο Αγροτικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων

22 Oct 2024

Με όραμα και νέες ιδέες για τον αγροτικό κλάδο, ο Στέφανος Παπαμιχαήλ δεσμεύεται για ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Ο Στέφανος Παπαμιχαήλ, ένας ενεργός επιχειρηματίας και μέλος του αγροτικού κόσμου, θέτει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Τρικάλων, στο Αγροτικό Τμήμα, με τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου. Με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών του αγροτικού κλάδου, ο Στέφανος Παπαμιχαήλ φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη για αποτελεσματικές παρεμβάσεις και προτάσεις που θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα, ειδικά σε μια εποχή όπου οι δυσκολίες για τους αγρότες είναι πολλές και πολυδιάστατες.

Με εμπειρία τόσο στον επιχειρηματικό τομέα όσο και στη γεωργική παραγωγή, δεσμεύεται να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να προωθήσει τα αιτήματα των αγροτών μέσω του Επιμελητηρίου, στηρίζοντας την καινοτομία, την ενημέρωση και την ανάπτυξη. Ακολουθεί η δήλωση του Στέφανου Παπαμιχαήλ, όπου αναλύει το όραμά του και τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Υποψήφιος Σύμβουλος Επιμελητηρίου Τρικάλων Στο Αγροτικό Τμήμα

Με τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»

Του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου

  • Γεννήθηκε στις 20/05/1993, είναι γιος του Οικονομικού Συμβούλου και Λογιστή Παπαμιχαήλ Ιωάννη και της Βασιλικής Παπία. Παντρεμένος με την Εύη Κάκια (εκπαιδευτικό) και πατέρας ενός παιδιού.
  • Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του ICBS BUSINESS COLLEGE UNIVERSITY OF WINCHESTER. Έχει διατελέσει λογιστής στο οικογενειακό λογιστικό γραφείο επί 5έτη.
  • Επιχειρηματίας και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ¨ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΕ¨ (ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ) .
  • Ασχολείται με την καλλιέργεια βιολογικών καλλιεργειών (δημητριακών, βάμβακος, ντομάτας) καθώς και με το εμπόριο βιολογικών ζωοτροφών.
  • Είναι μέλος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

SOCIAL MEDIA:

  • FACEBOOK: Stefanos Papamixahl
  • Instagram: Stefanos Papamixahl

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Φίλες και φίλοι

Είμαι εδώ για την επόμενη μέρα του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ με την ελπίδα και προοπτική, με όρεξη για δουλειά και με νέες ιδέες.

Ο Αγροτικός κλάδος, τον οποίο καλούμαι να εκπροσωπήσω είναι από τους πιο απαιτητικούς και βασικούς κλάδους της οικονομίας καθώς είναι ο πρωτογενής τομέας της χώρας.

Ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει πολλαπλές δυσκολίες, που όλοι γνωρίζουμε , (μειωμένες τιμές αγροτικών προϊόντων, αύξηση τιμών στα αγροτικά εφόδια, αύξηση ενέργειας, υπερβολικά μειωμένες παραγωγές και πολλά ακόμα).

Το Επιμελητήριο Τρικάλων με επικεφαλή τον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου, στον συνδυασμό του οποίου είμαι υποψήφιος , θα παρέχει πλήρη στήριξη στον αγροτικό κόσμο της περιοχής την προώθηση των αιτημάτων τους ,την άμεση και απαιτούμενη ενημέρωση για προγράμματα του Αγροτικού κόσμου. Δεσμεύομαι για ειλικρινή διάθεση προσφοράς με πρόθεση να εκφράσω τον κλάδο μου, ο οποίος έχει ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ ιδέες ΚΑΙ προτάσεις, για να κάνουμε τον αγροτικό κόσμο ΠΡΌΤΥΠΟ για την χώρα μας.

Φίλοι και φίλες

Προσωπικά σας βεβαιώ ότι θα κάνω ότι έκανα πάντα: θα επιμείνω στο δρόμο της αλήθειας, της προσφοράς στον κλάδο μου, της σκληρής δουλειάς και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους μου που το έχουν ανάγκη.

Με την δική σας θέληση, θα εξασφαλίσουμε μια δυναμική πορεία του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ μαζί με τον Αρχηγό του συνδυασμού μας Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου. Να δημιουργήσουμε νέα ελπίδα. Να χτίσουμε το αύριο όπως εμείς ξέρουμε και μπορούμε και όπως αξίζει στον πρωτογενή τομέα .

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ημερίδα "Erasmus Days 2024" στη Θεσσαλία: Προώθηση Ευρωπαϊκών Αξιών και Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Ημερίδα “Erasmus Days 2024” στη Θεσσαλία: Προώθηση Ευρωπαϊκών Αξιών και Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεσμού “Erasmus Days” …
Στο Στρασβούργο από την ΕΕ η πιστοποίηση του Δήμου Τρικκαίων για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

Στο Στρασβούργο από την ΕΕ η πιστοποίηση του Δήμου Τρικκαίων για τις 100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις

Επίσημη και σε ανώτατο επίπεδο αναγνώριση της προσπάθειας του Δήμου Τρικκαίων για να υλοποιήσει την Ευρωπαϊκή Αποστολή για τις 100 …
Δράση εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών στα Τρίκαλα

Δράση εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών στα Τρίκαλα

Μια σημαντική δράση για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών διοργανώνεται την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024 στα Τρίκαλα …
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης φιλοξένησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης

Από τις 16 έως και τις 20 Οκτωβρίου 2024 έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το …