ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

«Στα όπλα» η αντιπολίτευση για το θέμα της Κεντρικής Πλατείας Τρικάλων

8 Feb 2024

Ζητούν «εδώ και τώρα» χρονοδιαγράμματα για όλα τα έργα

Το θέμα της Κεντρικής Πλατείας Τρικάλων και η αμφίβολη πορεία της ανάπλασής της, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την τοπική κοινωνία αλλά και τη δημοτική αρχή. Αυτή τη φορά όμως προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα που είναι επιτακτικό να απαντηθούν.  

Η αντιπολίτευση στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, όπως αναμενόταν μετά τις εξελίξεις και τη νέα παύση των εργασιών, πήρε θέση και μέσα από παρέμβαση του επικεφαλής Γιώργου Ηλιάδη, ζητά άμεσα ενημέρωση και χρονοδιαγράμματα για όλα τα έργα.

Να σημειωθεί βέβαια, ότι όπως είχε καταγράψει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ήδη είχε ζητηθεί αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των έργων από την παράταξη «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε».

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή παρέμβαση από πλευράς του επικεφαλής της παράταξης, «Η ασυνεννοησία είναι προφανής, με τη σύγχυση να επιτείνεται σε βάρος του πολυδιαφημιζόμενου  ως εμβληματικού από  την Δημοτική Αρχή έργου, η ολοκλήρωση του οποίου είναι περισσότερο αβέβαιη από ποτέ….

…Τα ψέματα τελείωσαν. Σε συνέχεια της παρέμβασής μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητούμε άμεσα:

1ο: Αναλυτικά χρονοδιαγράμματα  υλοποίησης γραπτώς των εν εξελίξει έργων στο Δήμο Τρικκαίων. 

2ο: Πλήρη ενημέρωση για το ποια εκ των εξαγγελθέντων έργων θα υλοποιηθούν ως γέφυρα μέσω του επόμενου ΕΣΠΑ και ποια εξ αυτών κινδυνεύουν με απένταξη.

3ο: Με ποιον τρόπο θα καλυφθούν οι ζημιές και τα διαφυγόντα κέρδη από συμπολίτες επιχειρηματίες λόγω της αδυναμίας της Δημοτικής Αρχής να αποπερατώσει τα έργα;»

Διαβάστε επίσης:

Την Παρασκευή το «επόμενο επεισόδιο» στο σίριαλ Κεντρική Πλατεία Τρικάλων

trikalanews
Author: trikalanews


«ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ……ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ»

«ΤΟ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟ……ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ»

Θλίψη και ανησυχία προκάλεσαν για μία ακόμα φορά οι αλλεπάλληλες τελευταία εξαγγελίες!! για επικαιροποίηση και αναβάθμιση της μελέτης του Φράγματος …
Το Χαλίκι Ασπροποτάμου απέναντι σε μία οικολογική καταστροφή

Το Χαλίκι Ασπροποτάμου απέναντι σε μία οικολογική καταστροφή

Στην Κεντρική Πίνδο, στα ακραία όρια του νομοί μας με την Ήπειρο, στο Χαλίκι του Ασπροποτάμου, η νεόκοπη ”ανάπτυξη” που …
Πειθώ: Τέχνη ή Τεχνική;

Πειθώ: Τέχνη ή Τεχνική;

«Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός …