Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου στα Τρίκαλα από πτώση δέντρου

9 Sep 2024

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Ένας 27χρονος άνδρας από τα Τρίκαλα τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Δευτέρας, όταν καταπλακώθηκε από πλάτανο που υλοτομούσε, σε δασική περιοχή κοντά στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5:30 το απόγευμα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Οι συνθήκες και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος παραμένουν άγνωστα προς το παρόν, και το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης. Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ η τοπική κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του 27χρονου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Συνάντηση Σακκά – εκπροσώπων Συλλόγου Τυφλών  

Συνάντηση Σακκά – εκπροσώπων Συλλόγου Τυφλών  

Θέματα των Τρικαλινών τυφλών συζήτησαν σε μια πρώτη συνάντηση, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και η αντιπρόεδρος …
Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Αύριο η κηδεία του 64χρονου Καλαμπακιώτη Ιωάννη Καρανίκα

Με βαθιά θλίψη η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων αποχαιρετά τον αγαπητό συμπολίτη μας, Ιωάννη Καρανίκα, ο …
Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ολοκληρώνεται το αντιπλημμυρικό έργο της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα

Ενημέρωση Σακκά για τον προς ολοκλήρωση αντιπλημμυρικό αγωγό της ΔΕΥΑΤ στην Μπάρα …
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Αποστόλου

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Χρήστου Αποστόλου, ο οποίος έφυγε από …