ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Πρώτη ήττα για ΑΟΤ 2-0 στον Τηλυκράτη

20 Oct 2024

 

Μετά τις νίκες και την ισοπαλία, ήρθε η ήττα για να προσγειώσει ανώμαλα τον Α.Ο Τρίκαλα στη Λευκάδα απέναντι στον Τηλυκράτη με την ομάδα του Νίκου Μανούρα να χάνει 2-0.

Η εμφάνιση του ΑΟΤ δεν είχε… προηγούμενο καθώς οι παίκτες δεν έβγαλαν το γνώριμο πάθος τους, ενώ όταν και όσο έπρεπε δεν είχαν καθαρό μυαλό, εκτός από ελάχιστα διαστήματα και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Σ’ αυτά κατάφεραν ν’ απειλήσουν, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα ενώ στην επανάληψη φάνηκε περισσότερο να νοιάζονται για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και το πλήρωσαν.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας του Τηλυκράτη ήταν ο Κώστας Τεγούσης ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΤ ο οποίος όταν σκόραρε δεν πανηγύρισε.

Οι παίκτες των Τρικάλων στο τελευταίο διάστημα του αγώνα προσπάθησαν μαζικά για την ισοφάριση με αποτέλεσμα η άμυνα να γίνει πιο ευάλωτη και ο Ζδράβος βρήκε την ευκαιρία, μετά από συνεχόμενα λάθη στο κέντρο, να πετύχει ένα όμορφο σ’ εκτέλεση γκολ.

Σε καμιά περίπτωση δεν χάθηκε ο στόχος των Τρικάλων. Αναμφισβήτητα βάζει σε σκέψεις όλους αυτούς που υπηρετούν την ομάδα, αλλά η δουλειά συνεχίζεται και η ήττα ανέδειξε αδυναμίες οι οποίες πρέπει να λιγοστέψουν.

Οι γηπεδούχοι, πιο επιθετικοί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έχασαν ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ όταν στο 5’ και στο 7’ με άστοχο σουτ του Κατσαμάγκα και κεφαλιά του Ζδράβου η οποία κατέληξε στο δοκάρι του Γκέκα.

Αντέδρασε η Τρικαλινή ομάδα με ένα άστοχο κοντινό σουτ του Σμαντά στο 10’, ενώ στο 16’ η ευκαιρία των Τρικάλων έγινε αισθητή, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από γύρισμα του Σίνγκ μέσα στην περιοχή ο Αλεξίου σούταρε αλλά ο Ράγιας έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες στο υπόλοιπο.

Στην επανάληψη η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους κι έγινε στο 66’ με τον Περιστέρη να μην μπορεί να νικήσει από θέση τετ-α-τετ τον Γκέκα.

Ο Τηλυκράτης φάνηκε πιο οργανωμένος στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι έψαξε το γκολ. Στο 81’ από σέντρα του Ζδράβου ο Τεγούσης μ’ εκπληκτική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκέκα κάνοντας το 1-0, ενώ στις καθυστερήσεις (93’) σε κόντρα επίθεση και αφού η μπάλα χάθηκε στο χώρο του κέντρου, ο Ζδράβου ε ασύλληπτο σουτ πέτυχε το 2-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καζάνας με βοηθούς τους κ. Ζαχαάτο και Βλαχοδήμο από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Μπελεβώνης (Τηλυκράτης) και Σαμαντάς, Αλεξίου (ΑΟΤ).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Ράγιας, Μπεκατώρος, Λαζαρίδης, Τεγούσης, Περιστέρης (88’ Παβλόφ), Σαλπιγγίδης (69’ Τουρλίδας), Κατσαμάγκας (88’ Λυρτζής), Παπανίκου, Σκιαδάς, Μπελεβώνης (81’ Μπαρλαγιάννης), Ζδράβος

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γκέκας, Σκούπρας, Σινγκ, Γιάννης Σκόνδρας, Κωστόπουλος, Σαμαντάς (74’ Πατρώνης), Αμπντελά (86’ Μπραντίτσας), Λουκάς (61’ Βλιώρας), Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου

 

Pressroom
Author: Pressroom

Πλημμυροπαθείς Μεγάλων Καλυβίων ζητούν άμεσες λύσεις από τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Πλημμυροπαθείς Μεγάλων Καλυβίων ζητούν άμεσες λύσεις από τον Δήμαρχο Τρικκαίων

Οι κάτοικοι της Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, συναντώνται την Τρίτη με τον Δήμαρχο Τρικκαίων …
Β’ Ερασιτεχνική: Ριζαριό και Αχιλλέας οδηγούν στον 2ο όμιλο

Β’ Ερασιτεχνική: Ριζαριό και Αχιλλέας οδηγούν στον 2ο όμιλο

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ερασιτεχνικής με το Ριζαριό και τον Αχιλλέα Μπάρας να διατηρούν το …
Γ’ Εθνική: Έμεινε μόνος ο Πιερικός στην κορυφή

Γ’ Εθνική: Έμεινε μόνος ο Πιερικός στην κορυφή

Παρέμεινε μόνος στη κορυφή της βαθμολογίας ο Πιερικός αφού συνέτριψε τον Αστέρα Πετριτή με 7-0, τη στιγμή που η Αναγέννηση …