Διαβάστε επίσηςΚαρδίτσα

Προκήρυξη για πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Μουζακίου

11 Sep 2024

Ο Δήμος Μουζακίου ανακοινώνει την προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για το έτος 2024.

Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη θέσεων στο Δημοτικό Ωδείο του Δήμου με χρηματοδότηση από αντίτιμο και λοιπές αντικαταβολές.

Η απόφαση για την πρόσληψη βασίζεται σε πολλαπλές νομοθετικές διατάξεις και εγκρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού, καθώς και της έγκρισης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι απαραίτητες πιστώσεις για τις αποδοχές και τις εργοδοτικές εισφορές του προσωπικού έχουν ήδη εγγραφεί στον προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2024.

Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και τις σχετικές επιτροπές αξιολόγησης και επιλογής που έχουν συγκροτηθεί για το σκοπό αυτό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες από τον Δήμο Μουζακίου.

 

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ-ΜΟΥΣΙΚΗ

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ( ανά κωδικό θέσης)

Κωδ. θέσης

Ειδικότητα

Διάρκεια Σύμβασης

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσία

Αριθμός Θέσεων

01

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Βιολιού (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

2

02

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Φλάουτου & Ανωτέρων Θεωρητικών( ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

03

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Πιάνου & Ανωτέρων Θεωρητικών (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

3

04

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Κλασικής Κιθάρας (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

2

05

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Μονωδίας (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

06

ΠΕ η ΤΕ Καθηγητή Ανωτέρων Θεωρητικών (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

3

07

Δ .Ε. Καθηγητή Ντραμς Κρουστών(ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

08

Π.Ε η Τ.Ε η .Δ.Ε.Καθηγητη Κλαρίνου(ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

09

Δ.Ε. Καθηγητή Ηλεκτρικής Κιθάρας(ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

10


Τ.Ε. η Δ.Ε. Καθηγητή Λαούτου(ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

11

Π.Ε η Τ.Ε. η Δ.Ε. Καθηγητή Μπουζουκιού (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

12

Π.Ε . η Τ.Ε. η Δ.Ε. Καθηγητή Σαξόφωνο (ελλείψει Καθηγητή Δάσκαλο, ελλείψει Δασκάλου Επιμελητή)

Έως 30.06.2025

Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.) της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Μουζάκι

1

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  1. Να είναι Έλληνες πολίτες η πολίτες χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης η να έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση τουλάχιστον προ ενός έτους.
  2. Να είναι ηλικίας από 21 ετών και άνω.
  3. Να µην έχουν κώλυμά κατά το άρθ. 16 του Ν.3584/2007
  4. Οι άνδρες µμέχρι την λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές
  5. Να έχουν την Υγεία που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της αντίστοιχης θέσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΠΕ

Πτυχίο αντίστοιχης ειδίκευσης αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων ημεδαπής η άλλης ισότιμης ανώτατης σχολής αλλοδαπής , επίσημα μεταφρασμένο.

ΤΕ

Πτυχιο η δίπλωμα μουσικής ειδικότητας αναγνωρισμένου η μη ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος της ημεδαπής η πτυχίο μουσικής ειδικότητας του αρθ.8 παρ.5 του ν. 2158/1993(Α΄109) η πτυχίο ισότιμο και αντίστοιχο της αλλοδαπής
Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου η Λυκείου της ημεδαπής η ισότιμο της αλλοδαπής. Αν ο μουσικός δεν κατέχει απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου η λυκείου της ημεδαπής η ισότιμο της αλλοδαπής, απαιτείται πενταετείς εμπειρία στην εκτέλεση του οικείου μουσικού οργάνου που αποδεικνύεται από βεβαίωση Αρχιμουσικού η επικεφαλής μπάντας η ορχήστρας.
Σημείωση 1: Για τη διδασκαλία των αναγνωρισμένων σπουδών από το ΥΠ.ΠΟ απαιτείται δίπλωμα η πτυχίο της ειδικότητας του διδασκομένου μαθήματος (αρ.16,ΒΔ16/1966).
Σημείωση 2: Για τη διδασκαλία των αναγνωρισμένων σπουδών από το ΥΠ.ΠΟ στις Σχολές Παραδοσιακής Μουσικής γίνομαι δεκτοί:

Α) όσοι /ες έχουν διδάξει παραδοσιακή μουσική επι μια τουλάχιστον 5ετια σε αναγνωρισμένα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα η εναλλακτικά,


Β) όσοι /ες διαθέτουν τουλάχιστον 10ετη καλλιτεχνική σταδιοδρομία στην παραδοσιακή μουσική, που αποδεικνύεται με έγγραφα, που αφορούν συμμετοχή τους σε συναυλίες και άλλες δημόσιες μουσικές εμφανίσεις , δισκογραφία, δημοσιευμένο ερευνητικό η συνθετικό έργο.


Στην περίπτωση αυτή η πρόσληψή στην ΤΕ κατηγορία απαιτεί τα υπό στοιχεία 1 & 2 αναφερόμενα πτυχία η δίπλωμα.

ΔΕ

Απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου η οποιουδήποτε τύπου Λυκείου της ημεδαπής η ισότιμο της αλλοδαπής και
Επαρκείς μουσικές γνώσεις προσηκόντως αποδεικνυόμενες (αρ.1 παρ ε, ΠΔ 476/81.)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση στην οποία αναφέρουν ρητά τον κωδικό της θέσης που διεκδικούν. Έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση έως έναν (01) κωδικό θέσης. Μαζί µε την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

  1. Αίτηση που λαμβάνεται η αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail:[email protected]
  2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του δελτίου ταυτότητας
  3. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 στην οποία δηλώνεται:
  • Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ( µόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία της απαλλαγής .Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλόλητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος
  • Αν υπηρετεί η προϋπηρέτησε σε οποιανδήποτε ειδικότητα σε Δημόσιο η Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου η Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, τα χρονικά διαστήματα που υπηρετεί η υπηρέτησε και εφ’ όσον εξήλθε από την υπηρεσία, την αιτία αποχώρησης.
  • Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και Ότι δεν παραπέμφθηκε µε τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. ∆ια/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα
  • ‘Ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής
  • Ότι ο υποψήφιος/α εφόσον επιλεγεί θα είναι διαθέσιμος/η να διδάξει σε οποιοδήποτε κτήριο και περιοχή του Δήμου Μουζακιου που υπάρχει ανάγκη και ζήτηση αντίστοιχου γνωστικού καλλιτεχνικού αντικειμένου για το οποίο υπέβαλλε αίτηση, είτε αυτό αφορά το Δημοτικό Ωδείο είτε τα παραρτήματα του Δήμου Μουζακιου και για όσες ώρες του ζητηθεί .

Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής απαιτείται:

Για τίτλους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: Πράξη αναγνώρισης από το ∆Ι.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ι.Τ.Ε. αντίστοιχα, για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτού µε τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων ή πιστοποιητικό αναγνώρισης από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (∆.Ο.Α.Τ.Α.Π.) περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτών µε τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων. Σε περίπτωση που από την πράξη ή το πιστοποιητικό αναγνώρισης δεν προκύπτει το γνωστικό αντικείμενο, απαιτείται βεβαίωση από το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που χορήγησε τον τίτλο, η οποία να καθορίζει το γνωστικό αντικείμενο, καθώς και επίσημη μετάφρασή της.

Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία του τίτλου, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελµατικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν από:

το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων (Σ.Α.Ε.Π.) του άρθρου 55 του Π.Δ. 38/2010

«Προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2005/36/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 7ης Σεπτεμβρίου 2005, σχετικά µε την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει ή

το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Α.Ε.Ι.Τ.Τ.Ε.) του άρθρου 10 του π.δ. 165/2000 «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας µε ένα γενικό σύστημα αναγνώρισης των διπλωμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πιστοποιούν επαγγελματική εκπαίδευση ελάχιστης διάρκειας τριών ετών, σύμφωνα µε την οδηγία 89/48/ΕΟΚ του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων» ή

το Συμβούλιο Επαγγελματικής Αναγνώρισης Τίτλων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Σ.Ε.Α.Τ.Ε.Κ.) του άρθρου 14 του π.δ. 231/1998 «δεύτερο γενικό σύστημα αναγνώρισης της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το οποίο συμπληρώνει την οδηγία 89/48/ΕΟΚ, σύμφωνα µε τις οδηγίες 92/51/ΕΟΚ του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 94/38/ΕΚ και 95/43/ΕΚ της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων».

Τίτλος της αλλοδαπής χωρίς αντιστοιχία βαθμολογικής ή αξιολογικής κλίμακας µε τη βαθμολογική ή αξιολογική κλίμακα τίτλων της ημεδαπής χαρακτηρίζεται ως αδιαβάθμητος.

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ

  1. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας- προϋπηρεσίας στο ζητούμενο αντικείμενο, στην οποία για τους μουσικούς θα αναγράφεται και η σχετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού .
    (Ως διδακτική εμπειρία- προϋπηρεσία νοείται η απασχόληση ως μόνιμος υπάλληλος, µε σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο τοµέα ή στα ιδιωτικά μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών µε τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής, όπως βεβαιώσεις των φορέων απασχόλησης ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης. Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται ο αριθμός έγκρισης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
  2. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας: συναυλίες, (συμμετοχή σε ορχήστρα, συμμετοχή ως σολίστ, διεθνή καλλιτεχνική, σταδιοδρομία, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου), ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, συστάσεις-διακρίσεις κλπ.

(Για την καλλιτεχνική παρουσία και των πλήρη φάκελο µε βιογραφικό και παραστατικά για τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις µε έργα προσωπικά και έργα μαθητών)

  • Λοιπούς τίτλους μουσικών σπουδών
  • Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε συναφή αντικείμενα
  • Λοιπούς τίτλους σπουδών

 ΕΠΙΛΟΓΗ –ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΣΤΑΣΕΩΝ

Η αξιολόγηση και επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την τριμελή επιτροπή του αρ.4 του Π∆ 524/80, που ορίστηκε µε την υπ’ αριθ. 48506/04-09-2024 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. Η συνεδρίαση της επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις(υποχρεωτικά την 6 ημέρα από τη λήξη κατάθεσης των δικαιολογητικών όπως ορίζει το άρθρο 5 του Π.Δ. 524/80 στο τόπος. Εφόσον κριθεί αναγκαίο, η επιτροπή θα καλέσει (τηλεφωνικά) αυθημερόν όσους υποψηφίους κρίνει, προκειμένου να υποβληθούν σε πρακτική δοκιμασία (ακρόαση) και συνέντευξη, η οποία θα γίνει Για το σκοπό αυτό οι υποψήφιοι πρέπει την ημερά της συνεδρίασης της επιτροπής να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα zoom. Κατόπιν θα συντάξει πίνακα µε αξιολογική σειρά κατά την κρίση της.

Η επιτροπή λαμβάνει υποχρεωτικά υπόψη τα υποχρεωτικά προσόντα, τα ειδικά τυπικά προσόντα, την πρακτική δοκιμασία (όπου απαιτηθεί) και τα επικουρικά κατατεθειμένα προσόντα κατά την κρίση της.

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Μουζακιου και ισχύει για ένα(1) έτος.

Κατά του ανωτέρω πίνακα χωρεί αίτηση θεραπείας, σύμφωνα με το αρ.24 του ν. 2690/1999, η οποία κατατίθεται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα ζητούμενα δικαιολογητικά, αυτοπροσώπως η με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο η ταχυδρομικά η μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail:[email protected] εντός δέκα(10) ημερολογιακών ημερών, από 12-09-2024 έως και 21-092024 στα γραφεία του Δήμου Μουζακιου και κατά τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες. Η ηλεκτρονική αίτηση των υποψήφιων θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά με την μορφή pdf αρχείου. Γίνονται δεκτά συμπληρωματικά έως τη ληξη της προθεσμίας υποβολής.

 ΠΡΟΣΛΗΨΗ

Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν µόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα σπουδαστών στο αντικείμενο. Ο χώρος και ο χρόνος απασχόλησής τους θα καθοριστεί ανάλογα µε τις ανάγκες του φορέα που εξαρτάται από τη ζήτηση, όπως αυτές θα διαμορφωθούν. Σε περίπτωση που οι επιτυχόντες δεν θα µμπορούν να καλύψουν για οποιοδήποτε λόγο το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα τους ανατεθεί, παρέχουν στο φορέα το δικαίωμα κλήσης του επόμενου στον αξιολογικό πίνακα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες του νομού Καρδίτσας στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου Μουζακίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μουζακίου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑΔ (Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας) είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων …
Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Επιστολή Δημήτρη Κουρέτα στη διοίκηση της τράπεζας για τη ζωτική σημασία της διατήρησης του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος της περιοχής …
Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Για βοοειδή με ηλικία έως 10 έτη και για αίγες και αιγοπρόβατα με ηλικία έως 8 έτη …
Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης …