Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος σε περιοχές των Τρικάλων την Πέμπτη 03/10

29 Sep 2024

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σε συνοικίες του Ριζαριού και της οδού Οινουσσών, λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος για τη διενέργεια απαραίτητων τεχνικών εργασιών:

  1. 08:00 – 11:00:
    Η συνοικία Ριζαριό, από τον κόμβο του Λόγγου έως τον κόμβο Ριζαριού, καθώς και το Ριζαριό, συμπεριλαμβανομένων των αρδευτικών, φωτοβολταϊκών συστημάτων και βιοτεχνιών. Επίσης, θα επηρεαστεί το Πάρκο Αγίου Γεωργίου, η οδός Πατουλιάς από το κτίριο της Δ.Ε.Κ.Ε. έως την οδό Χρυσοστόμου, και το S/M Lidl στην οδό Λαρίσης.
  2. 08:00 – 15:00:
    Η οδός Οινουσσών, πίσω από το Πάρκο Αγίου Γεωργίου και περιμετρικά αυτού.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα από το αναμενόμενο, η ηλεκτροδότηση θα αποκατασταθεί πριν από τον προγραμματισμένο χρόνο λήξης. Για λόγους ασφαλείας, συνιστάται στους καταναλωτές να θεωρούν ότι οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις βρίσκονται υπό τάση καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου

Κατά την περίοδο 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν 78.233.767 ευρώ σε 84.574 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών …