Το σούβλισαν το αρνί τους οι Τρικαλινοί
Τα κάρβουνα πήραν φωτιά και οι σούβλες γύριζαν για να ετοιμαστούν τα παραδοσιακά εδέσματα για την ημέρα της Κυριακής του Πάσχα.
Την τιμητική τους φυσικά είχαν το αρνί, το κοκορέτσι και το κοντοσούβλι.
Με παραδοσιακό τρόπο γιορτάζουν στα Τρίκαλα το Πάσχα, θέλοντας να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας κι αξιοποιώντας την ευκαιρία για ένα φαγοπότι με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.