Ζημιές στην κουζίνα και σε χώρους του καταστήματος από την φωτιά που κινητοποίησε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΔΕΗ.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr μια πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 7 σήμερα το απόγευμα σε ταβέρνα στα «Μανάβικα», προκάλεσε μεγάλες ζημιές στην κουζίνα της επιχείρησης και σε άλλους χώρους του καταστήματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 10 Πυροσβέστες.
Ταυτόχρονα η ΔΕΗ έκοβε την παροχή ηλεκτροδότησης και η Αστυνομία απέκλειε το σημείο που εκείνη την ώρα λόγω και του «Μύλου των Ξωτικών» βρισκόταν πολύς κόσμος.
Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ η ζημιά ήρθε στο χειρότερο χρονικά σημείο για την επιχείρηση που αναζητούσε μέρες που είναι οικονομική «ανάσα».