ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Οι 73 υποψήφιοι του Βασίλη Γιαγιάκου που ενώνουν την επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα

16 Sep 2024

Μια νέα ομάδα επιχειρηματιών στο πλευρό του Επιμελητηρίου Τρικάλων, για ένα σύγχρονο και καινοτόμο Επιμελητήριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μελών του.

Ο Βασίλης Γιαγιάκος, Πρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων, ανακοίνωσε την πρώτη ομάδα των 73 υποψηφίων του συνδυασμού “Σύγχρονο Επιμελητήριο”.

Οι υποψήφιοι αυτοί αντιπροσωπεύουν μια νέα δύναμη που στοχεύει στην ένωση της επιχειρηματικής κοινότητας των Τρικάλων, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την υποστήριξη των μελών του Επιμελητηρίου.

Ο συνδυασμός δεσμεύεται να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για ψηφιακό μετασχηματισμό, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων. Οι δράσεις αυτές επικεντρώνονται στην ουσιαστική ανανέωση και την προώθηση της συνεργασίας, χωρίς να υποκύπτουν σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι επιχειρηματίες,

Το Επιμελητήριο ενώνει τα Τρίκαλα για το καλό του επιχειρηματία. Όλοι μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα Επιμελητήριο πρότυπο το οποίο ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του επιχειρηματία αλλά ανοίγει και δρόμους για την ανάπτυξη του τόπου, για τη διεύρυνση της παραγωγικής βάσης και για τη μεγέθυνση της τοπικής οικονομίας προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Δράσεις, για τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση αυτού και τον τουρισμό οι οποίες βραβεύτηκαν καθιστώντας το Επιμελητήριο Τρικάλων πρότυπο και σημείο αναφοράς στην Ελλάδα και όχι μόνο, είναι δικό σας επίτευγμα γιατί εσείς, μας δώσατε τη δύναμη για να προχωρήσουμε όλοι μαζί, εκεί που το όραμα έρχεται να συναντήσει τη διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά για να γεννηθεί η πράξη και το μετρήσιμο αποτέλεσμα.

Κατακτήσαμε πολλές πρωτιές, όπως στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Επιμελητηρίου που εξελίσσεται για περισσότερες υπηρεσίες στα μέλη του. Δώσαμε προτεραιότητα στη γνώση και την πληροφόρηση διοργανώνοντας αμέτρητες ενημερωτικές εκδηλώσεις για χρηματοδοτικά προγράμματα και επενδύοντας στην πράξη στην εξωστρέφεια με ουσιαστικές επιχειρηματικές αποστολές και εκθέσεις. Σταθήκαμε δίπλα στα καθημερινά προβλήματα χωρίς περιττό θόρυβο και ανούσια αυτοπροβολή αλλά επί της ουσίας, αποτελώντας τον ενδιάμεσο κρίκο για να λύσουμε πρακτικά προβλήματα των επιχειρηματιών.

Δεν σταματάμε όμως εκεί.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε πάλι τα Τρίκαλα απαντώντας με έργα και προτάσεις για να ανταποκριθούμε αποφασιστικά στις δικές σας ανάγκες που διαρκώς εξελίσσονται. Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε όλοι μαζί, ότι το δικό σας Επιμελητήριο δεν θα καταστεί εργαλείο εξυπηρέτησης ανούσιων εγωισμών, προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων, με γνώμονα μικροπολιτικές σκοπιμότητες που διχάζουν αντί να ενώνουν.

Είμαστε όλοι μαζί για ουσιαστική ανανέωση, στις ιδέες και στις προτάσεις με ανθρώπους που απέδειξαν στην πράξη τη διάθεσή τους για προσφορά ως ενεργά μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, αλλά και με νέους υποψηφίους για να εξελίσσουμε διαρκώς, όλοι μαζί, το Επιμελητήριό μας, σ’ αυτό που είναι ο διαρκής στόχος: ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ανοιχτό για όλους, που θα υπηρετεί τις ανάγκες των μελών του και θα αποτελεί ΠΡΟΤΥΠΟ για όλη την Ελλάδα.

Σ’ αυτή την προσπάθεια υπάρχει μία δυνατή ομάδα επιχειρηματιών που συνθέτουν και ενώνουν τα Τρίκαλα. Ακολουθούν οι πρώτοι 73 υποψήφιοι του συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.

Με εκτίμηση,

Βασίλης Γιαγιάκος
Πρόεδρος – Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων

Trikalanews
Author: Trikalanews


ΔΙ.Μ.Ε.Α.: Δυναμική παρουσία με ενημερωτικές δράσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια στην 88η ΔΕΘ

ΔΙ.Μ.Ε.Α.: Δυναμική παρουσία με ενημερωτικές δράσεις και εκπαιδευτικά παιχνίδια στην 88η ΔΕΘ

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α. συμμετείχε ενεργά στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (6 – 15 Σεπτεμβρίου 2024) διοργανώνοντας για το κοινό ποικίλα ενημερωτικά …
Θλίψη για τον θάνατο του 47χρονου Νίκου Λύτρα, δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Θλίψη για τον θάνατο του 47χρονου Νίκου Λύτρα, δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Νίκος Λύτρας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 47 χρόνων, σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους και συντρόφους του …
Γενναιόδωρη χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας «Δίκταμος» στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Γενναιόδωρη χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας «Δίκταμος» στο 4ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Η σχολική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Τρικάλων «Γιώργος Σεφέρης» δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά τη γενναιόδωρη χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας «Δίκταμος» …
Τέμπη: 30 επιβάτες απανθρακώθηκαν ακαριαία από καύση υδρογονανθράκων

Τέμπη: 30 επιβάτες απανθρακώθηκαν ακαριαία από καύση υδρογονανθράκων

Μια νέα έκθεση από τον καθηγητή Faisal Khan επιβεβαιώνει ότι η εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη …