ΠρωτοσέλιδαΥπολοιποι Δημοι

Ο τραπεζικός, ο νεκρός από κορονοιό και ο ….κληρονόμος Μεριβάκης!

20 Jul 2023

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον τ. Δήμαρχο Φαρκαδόνας

Οι κάθε λογής απατεώνες έχουν αποθρασυνθεί, όπως αναδεικνύει το Trikalanews.gr καθημερινά μέσα από διάφορα ρεπορτάζ.

Τελευταίο υποψήφιο θύμα, ο τ. Δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, ο οποίος βέβαια δεν …τσίμπισε.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εφιστώντας την προσοχή στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτησή του

Χθες το βράδυ έλαβα ένα Μυνημα

όποιος λάβει το ίδιο μυνημα

Το οποίο θα το διαβάσετε πάρα κάτω

Να μην απαντήσει και να μην στείλετε τα στοιχεία που ζητά είναι απάτη

Greetings.Θανάσης Μεριβάκης,

Πράγματι η μοίρα μας έφερε κοντά, νομίζω ότι αυτό είναι το θέλημα του Θεού να έρθω σε επαφή μαζί σου, γιατί έψαχνα κάποιον με αυτό το επίθετο (Μεριβάκης) Έτσι όταν είδα το προφίλ σου στο Facebook ενθουσιάστηκα να γράψω σας αυτό το μήνυμα για να δείτε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ο κύριος David Mckay, από το Τορόντο του Καναδά. Είμαι ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ROYAL BANK OF CANADA. Πιστεύω ότι είναι επιθυμία του Θεού να σε συναντήσω σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα καθώς έχω μια σημαντική επιχειρηματική συζήτηση που θέλω να μοιραστώ μαζί σας που πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρει γιατί σχετίζεται με το επώνυμό σας και την εθνικότητα σας και θα επωφεληθείτε από αυτό.

Σας γράφω για έναν πολίτη της χώρας σας, τον κ. Άλεξ Μεριβάκης, ο οποίος διευθύνει μια εταιρεία εξόρυξης χρυσού εδώ στον Καναδά και επίσης σεβαστό μέτοχο της RBC, και είχε επίσης μια σταθερή κατάθεση στην τράπεζά μου, αξίας 78.000.000,00 $ ΗΠΑ (εβδομήντα Μόνο οκτώ εκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών), Η ημερομηνία λήξης αυτής της κατάθεσης ήταν η τελευταία 2 Φεβρουαρίου 2015. Όμως, ως μεγαλοεπιχειρηματίας και τακτικός ταξιδιώτης, ήταν πολύ ατυχές που ο κ. Άλεξ ήταν μεταξύ των νεκρών θυμάτων του (COVID-19 ) Η νόσος του κορωνοϊού, πέθανε τον Δεκέμβριο του 2019. Ωστόσο, ο αείμνηστος κ. Άλεξ δεν ανέφερε κανέναν πλησιέστερο συγγενή/κληρονόμο όταν άνοιξε τον ιδιωτικό λογαριασμό σταθερής κατάθεσης. Και ήταν χήρος, παντρεμένος με την αείμνηστη κυρία Ελισάβετ Μεριβάκη, και δεν είχαν παιδιά και δεν ανέφερε συγγενείς.

Η ομάδα διαχείρισης του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζάς μου δεν γνωρίζει ακόμη για τον θάνατό του και τον λογαριασμό, ο μόνος λόγος που το γνώριζα είναι επειδή είμαι ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας και οποιαδήποτε συναλλαγή πρέπει να επιβεβαιωθεί από εμένα για να ολοκληρωθεί και επίσης ενημέρωση του διευθυντή της τράπεζας. Έτσι, όπως σας γράφω τώρα, οι μόνοι που γνωρίζουν για αυτό είμαστε εσείς και εγώ, αυτή η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία μεταξύ μας χωρίς καμία διακοπή. Την περασμένη εβδομάδα, η Διοίκηση της τράπεζάς μου είχε μια συνάντηση για μια άσκηση επαλήθευσης τράπεζας για να σημειώσει αδρανείς και ιδιωτικούς λογαριασμούς καταθέσεων. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε και γι’ αυτό έψαχνα ένα μέσο για να χειριστώ την κατάσταση πριν το μάθει η ομάδα του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζάς μου, γιατί αν το μάθουν θα ζητήσουν να μοιραστούν τα χρήματα μεταξύ τους, και δεν δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό όταν είδα τα στοιχεία σου, χάρηκα να επικοινωνήσω μαζί σου.

Τώρα ζητώ τη συνεργασία σας για να σας παρουσιάσω ως Next of Kin/Heir στο λογαριασμό, καθώς έχετε το ίδιο επώνυμο και την ίδια εθνικότητα με τον κύριο Alex, και τα κεντρικά γραφεία της τράπεζάς μου θα σας αποδεσμεύσουν τον λογαριασμό μέσω της Αρχής μου. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. η συναλλαγή θα διεκπεραιωθεί σύμφωνα με μια νόμιμη ρύθμιση που θα σας προστατεύει από οποιονδήποτε κλάδο του δικαίου. Είναι καλύτερο να διεκδικήσουμε τα χρήματα παρά να επιτρέψουμε στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας να τα μοιραστεί μεταξύ τους. Δεν είμαι άπληστος άνθρωπος, γι’ αυτό προτείνω να μοιραστούμε τα χρήματα, 50%/50% που είναι 50% για εσάς και 50% για μένα. Ελπίζω η κοινή χρήση να είναι εντάξει και το δικό μου μερίδιο από τα χρήματα θα με βοηθήσει να ξεκινήσω το νέο μου έργο.

Πείτε μου τη γνώμη σας για αυτό και παρακαλώ να χειριστείτε αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικά. Θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες μόλις λάβω την επείγουσα απάντησή σας μέσω της παρακάτω διεύθυνσης email μου.

[email protected] Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

τις καλύτερες ευχές

Ντέιβιντ Μακκέι

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

[email protected]

Trikalanews
Author: Trikalanews

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ.

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων ΠΑΟΚ για λόγους δημόσιας τάξης στον αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ …
Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ - περιοχή Τρικάλων

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τον ΔΕΔΔΗΕ – περιοχή Τρικάλων

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές των παρακάτω περιοχών ότι θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στις παρακάτω …
Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενημερώνει ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, η απόφαση για τον Καθορισμό ειδικού ποσοστού για εισαγωγή …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κύργιας

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κύργιας

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε την κηδεία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδελφού και θείου, Δημητρίου Κύργια …