ΕλλαδαΠρωτοσέλιδα

Ο Παύλος Πολάκης εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

25 Jul 2024

Μετά από πρόταση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, ο βουλευτής Παύλος Πολάκης τέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Αυτή η απόφαση ελήφθη μετά από μια απρόκλητη φραστική επίθεση του Πολάκη κατά συνεργάτιδας του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στη Βουλή​.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία καταδικάζει τη συμπεριφορά του Πολάκη, τονίζοντας ότι έχει υπερβεί τα όρια ευπρέπειας και ζητώντας από τον Στέφανο Κασσελάκη να προβεί στη διαγραφή του από το κόμμα. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι ο Πολάκης επέλεξε να επιτεθεί σε μια ανυπεράσπιστη εργαζόμενη γυναίκα, γεγονός που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό​ .

Αντίδραση του Υπουργού Υγείας

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατήγγειλε την ενέργεια του Πολάκη, επισημαίνοντας ότι η φραστική επίθεση ήταν απαράδεκτη και ζητώντας την επιβολή πειθαρχικών μέτρων από τη Βουλή. Ο Γεωργιάδης δήλωσε ότι η συμπεριφορά του Πολάκη αναγκάζει μια εργαζόμενη να κλαίει στον χώρο εργασίας της, κάτι που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό​ ​.

Η ένταση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη αντικατοπτρίζει τις εσωκομματικές διαφωνίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κόμμα στην προσπάθειά του να ανασυγκροτηθεί και να προχωρήσει ενωμένο προς το μέλλον​​.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Σε πλήρη λειτουργία από την Τετάρτη τα νέα γραφεία του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Τα νέα γραφεία στην οδό Χαρίτου 12 θα είναι ανοιχτά καθημερινά για το κοινό με διευρυμένο ωράριο …
Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Πύλη τίμησε τον Άγιο Βησσαρίωνα

Η Υποδοχή της Τίμιας Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνος στην Πύλη …
Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Σύγκρουση αυτοκινήτου με στρατιωτικό όχημα στη Λάρισα χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς

Οι επιβαίνοντες είχαν «άγιο» σε σφοδρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Σαρίμβεη, με ελαφρούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές …
Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο "Σπήλιος Αγαπητός" στον Όλυμπο

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού κοντά στο Καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” στον Όλυμπο

Η σορός μεταφέρθηκε σε προσβάσιμο σημείο από την Πυροσβεστική και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για περαιτέρω διαδικασίες …