ΕλλαδαΠρωτοσέλιδα

Ο Νίκος Παππάς νέος επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά από ψηφοφορία με έντονες αντιδράσεις

27 Aug 2024

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά στη θέση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αυτή η κίνηση έγινε μετά από πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιδιώκει να ενισχύσει τη δική του θέση και να εδραιώσει την εσωκομματική του επιρροή.

Η επιλογή του Νίκου Παππά, ενός από τους πιο πιστούς συμμάχους του Κασσελάκη, θεωρήθηκε αναμενόμενη από πολλούς παρατηρητές, δεδομένου ότι ο Παππάς είχε υποστηρίξει ενεργά τον Κασσελάκη κατά την εσωκομματική του εκλογή.

Η κίνηση αυτή, ωστόσο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον Σωκράτη Φάμελλο να δηλώνει ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, ζητώντας μάλιστα να τεθεί η πρόταση σε ψηφοφορία.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, ο Σωκράτης Φάμελλος, αρνούμενος να παραιτηθεί, συγκέντρωσε τη στήριξη 10 βουλευτών, ενώ 14 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πρότασης Κασσελάκη. Τέσσερις βουλευτές επέλεξαν να δηλώσουν “παρών”, επιδεικνύοντας την εσωτερική αναταραχή και τις διαιρέσεις που επικρατούν στο κόμμα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Εθνική με τετρακίνηση! Κέρδισε και την Ιρλανδία 2-0

Εθνική με τετρακίνηση! Κέρδισε και την Ιρλανδία 2-0

Μετά τον πρόσφατο θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ, η Εθνική Ελλάδας κέρδισε στο Nations League και την Ιρλανδία στο κατάμεστο Γιώργος Καραϊσκάκης με …
Επίσκεψη Γ. Βλαχογιάννη στον Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

Επίσκεψη Γ. Βλαχογιάννη στον Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

–  Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ,πραγματοποίησε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος  Βλαχογιάννης …
Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΤ ! 

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΤ ! 

Η ΑΕΤ πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα, επικρατώντας του Νέου Κεραυνού με σκορ 60-69, σημειώνοντας έτσι το 2 στα 2 …