ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα – Ποιους δρόμους αφορούν

26 May 2024

Η ανακοίνωση της Τροχαίας

Νέο σετ κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ανακοίνωσε από την ερχόμενη εβδομάδα η Τροχαία Τρικάλων.

Αναλυτικά:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων προκειμένου εκτελεσθούν οικοδομικές εργασίες, επί της οδού Αρ. Παππά και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Συγγρού έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Καβράκου της πόλης των Τρικάλων, την Δευτέρα 27-05-2024 κατά το χρονικό διάστημα από 07:30΄ έως 14:30΄.
  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ”FTTH ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α”, για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. από την εταιρεία «ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε.» στα Τρίκαλα, κατά τις ώρες 07:00΄ – 15:00΄ και 17:30΄ – 19:00΄ την Δευτέρα 27/05/2024 έως και την Δευτέρα 03/06/2024 στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Ασκληπιού και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Απόλλωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Απόλλωνος).
  2. Στην οδό Ι. Αδάμ και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Καποδιστρίου και Βύρωνος (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Βύρωνος).
  3. Στην οδό Α. Κομνηνής και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πελέκη και Κανούτα (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κανούτα).
  4. Στην οδό Καρανάσιου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασκληπιου και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
  5. Στην οδό Χατζηγάκη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ι. Αδάμ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ι. Αδάμ).
  6. Στην οδό Βύρωνος και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κανούτα και Ασκληπιού (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Ασκληπιού).
  7. Στην οδό Κανούτα και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Α. Κομνηνής και Κοραή (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κοραή).
  8. Στην οδό Η. Πολυτεχνείου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών 21ης Αυγούστου και Κλεμανσώ (στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς οδό Κλεμανσώ).
Trikalanews
Author: Trikalanews


Θαλάσσιες συγκοινωνίες και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Δ. Σ. της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Θαλάσσιες συγκοινωνίες και πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Δ. Σ. της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Συνεδρίασε χθες στη Σκόπελο – Σήμερα η ημερίδα για την «Ορεινότητα, Νησιωτικότητα, Τουρισμό» με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλειο …
Καταγγελία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας - Επικίνδυνες συνθήκες και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Καταγγελία για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Οιχαλίας – Επικίνδυνες συνθήκες και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Η Δημοτική Παράταξη «Νέο Ξεκίνημα» καταγγέλλει την ελλιπή αποκατάσταση της στέγης και την αδιαφορία για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών …
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024: …
Ποδηλατοβόλτα για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Καρδίτσα

Ποδηλατοβόλτα για την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στην Καρδίτσα

Με σύνθημα «κοινόχρηστος δημόσιος χώρος» ολοκληρώνεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με ποδηλατοβόλτα από την πλατεία Πλαστήρα …