Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Νέα ονόματα ανακοινώνει από βδομάδα ο Νίκος Σακκάς

19 Jul 2023

Δήλωσε πως δεν ασχολείται με άλλους συνδυασμούς που επιχειρούνται

Νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα δώσει την προσεχή Δευτέρα στη δημοσιότητα, όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τους σχεδιασμούς που μπορεί να γίνονται από άλλους συνδυασμούς που θέλουν να κατέλθουν στο Δήμο:

«Θα ήθελα το χρονοδιάγραμμα να τηρηθεί, δεν τίθεται θέμα για 5 μέρες μέσα στο Δεκαπενταύγουστο, αλλά θέλω να διατηρηθεί η βεβαίωση που πήρα από τον εργολάβο να παραδοθεί το αργότερο τέλος Αυγούστου η οδός Γαριβάλδη. Ο καθένας θα κριθεί από τον τρόπο που θα δράσει, κάθε μέρα παρακολουθώ όλα τα έργα από κοντά. Είμαι εδώ για να λύσω τα προβλήματα, όχι για να κρυφτώ.

Ανακοίνωσα ήδη 86 ονόματα για το ψηφοδέλτιο μας, και παρόλο που ποτέ δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα, δεν έχω μαζί μου μόνο ανθρώπους της ΝΔ. Οι άνθρωποι που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο αξιολογούνται με βάση την προσωπικότητα τους, και όχι από κομματικούς καταλόγους. Θέλω ανθρώπους ικανούς, που να μπορούν να δουλέψουν για την πόλη.

Έχουμε κάνει και με τη Δήμητρα Νάτσινα μια κουβέντα, μου είπε ότι αποχώρησε από την Περιφέρεια, και περιμένω την απάντηση της.

Είναι πάγια αρχή μου να κοιτάζω μόνο τη δική μου ομάδα, και να μην κοιτάζω τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος απέναντι. Δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας, εγώ μόνο με τα του οίκου μου θα ασχολούμαι. Όπως και στις εθνικές εκλογές δεν πήρα θέση υπέρ κανενός προσώπου, αλλά μόνο του κόμματος της ΝΔ, έτσι θα ήθελα και να εκτιμηθεί αντίστοιχα τώρα που είμαι στη θέση αυτή.  Δεν είμαι πίσω από κανένα γραφείο, έχω τη δική μου προσωπικότητα, και δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Αυτό που μας ενώνει με τον κ. Παπαστεργίου είναι η κοινή μας πορεία και η…ΑΕΚ, κατά τα αλλά εγώ έχω και…μουστάκι.

Να θυμίσω απλά, και να το μάθουν όσοι δεν το ξέρουν, ότι εγώ ήμουν δημοτικός σύμβουλος στην ομάδα του κ. Ταμήλου το 2010 που κερδίσαμε την Α Κυριακή και χάσαμε τη Β. Εγώ λοιπόν είχα εκλέγει και τότε, άλλοι και άλλες δεν είχαν εκλεγεί.

Τονίζω ότι τις απαντήσεις μου τις δίνω στο γήπεδο, όχι σε σκοτεινά γραφεία και μυστικοσυνάξεις, μπαίνω και παίζω για τη φανέλα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Νέο περιστατικό με χρήση κινητού σε Γυμνάσιο της Πάτρας – Δύο μαθητές τιμωρήθηκαν με αποβολή

Νέο περιστατικό με χρήση κινητού σε Γυμνάσιο της Πάτρας – Δύο μαθητές τιμωρήθηκαν με αποβολή

Λίγες εβδομάδες μετά το άνοιγμα των σχολείων και με την απαγόρευση της χρήσης κινητών εντός σχολικών συγκροτημάτων να ισχύει, ένα …
Με 4,6 εκατ. € η άσφαλτος λάμπει στα χωριά, η πόλη… στην αναμονή

Με 4,6 εκατ. € η άσφαλτος λάμπει στα χωριά, η πόλη… στην αναμονή

Ο αντιδήμαρχος έργων σε πρώτο πλάνο για τις αγροτικές βελτιώσεις, αλλά η κεντρική πλατεία… ψάχνει τον δρόμο της …
40ήμερο Μνημόσυνο Δημητρίου Κων. Ούτρα

40ήμερο Μνημόσυνο Δημητρίου Κων. Ούτρα

Τελούμε την Κυριακή 22 – 9 – 2024 , στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου στο Γαρδικάκι Τρικάλων , 40ήμερο Μνημόσυνο …
Εκτεταμένες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο

Εκτεταμένες αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στο νότιο Λίβανο

Το Ισραήλ εξαπολύει δεκάδες επιθέσεις εναντίον στόχων της Χεζμπολάχ, μετά από τις φονικές εκρήξεις ασυρμάτων που κόστισαν τη ζωή σε …