Διαβάστε επίσηςΤα νέα της πόλης

Μπαράζ κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Τρίκαλα

8 Jun 2024

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τη Δευτέρα σε δρόμους των Τρικάλων.

Η Τροχαία ανακοίνωσε:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, από την Δευτέρα 10/06/2024 έως και την Πέμπτη 13/06/2024 από ώρες 07:30΄ έως 14:30΄, στην οδό Θήρας και στο τμήμα αυτής από τη διασταύρωση της με την οδό Αρριανού έως τη διασταύρωση της με την οδό Ρόδου, προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες τσιμεντόστρωσης στα υπό κατασκευή πεζοδρόμια.
  • Προσωρινή στένωση ρεύματος κυκλοφορίας, προκειμένου πραγματοποιηθούν οικοδομικές εργασίες, στις κάτωθι οδούς της πόλεως των Τρικάλων:

Α) Στην οδό Καβράκου και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Ομήρου έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Αριστοφάνους, την Δευτέρα 10/06/2024 και κατά τις ώρες 08:00΄έως 15:00΄.

Β) Στην οδό Καρδίτσης και στο τμήμα από την διασταύρωση αυτής με την οδό Τερτίπη έως την διασταύρωση αυτής με την οδό Αγ. Κων/νου, την Δευτέρα 10/06/2024 και κατά τις ώρες 10:00΄έως 15:00΄.

  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος , επί της ενταύθα οδού Μετεώρων και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωση της με την οδό Περικλέους έως την διασταύρωση της με την οδό Θησέως (ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Θησέως), την Δευτέρα 10/06/2024 και κατά τις ώρες από 08:00΄ έως 14:00΄ ώρα, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες κατασκευής ακαθάρτων επί της οδού Μετεώρων στα Τρίκαλα, από τη Δ.Ε.Υ.Α. Τρικάλων.
  • Προσωρινή στένωση του οδοστρώματος, για την εκτέλεση εργασιών εκσκαφής που αφορούν εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών, στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου ”FTTH ΑΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Α”, για λογαριασμό του Ο.Τ.Ε. Α.Ε. από την εταιρεία «ΕΡΓΑΤΗΚΑΤ Α.Ε.» στα Τρίκαλα, κατά τις ώρες 07:00΄ – 15:00΄ και 17:30΄ – 19:00΄ από την Τρίτη 11/06/2024 έως και την Παρασκευή 14/06/2024 και από την Δευτέρα 17/06/2024 έως και την Τρίτη 18/06/2024 στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην οδό Μετεώρων και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Περικλέους και Αγίας Λάυρας (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Αγίας Λάυρας).
  2. Στην οδό Ηρ. Ρέτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Περικλέους και Μετεώρων (στένωση στα Δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Μετεώρων).
  3. Στην οδό Ηρακλέους και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Περικλέους και Ασπροποτάμου (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ασπροποτάμου).
  4. Στην οδό Ξανθίππου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλκιβιάδου και Ασπροποτάμου (στένωση στα Δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ασπροποτάμου).
  5. Στην οδό Δεληγιώργη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασπροποτάμου και Πέλλας (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Πέλλας).
  6. Στην οδό Μαυροκορδάτου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ασπροποτάμου και Αγ. Λαύρας (στένωση στα αριστερά του ρεύματος κυκλοφορίας Αγ. Λαύρας).
  7. Στην οδό Ασπροποτάμου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Ξανθιππού (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ξανθιππού).
  8. Στην οδό Νταή και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μαυροκορδάτου και Δεληγιώργη (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Δεληγιώργη).
  9. Στην οδό Δωροθέου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μετεώρων και Ηρ. Ρέτου (στένωση στα δεξιά του ρεύματος κυκλοφορίας προς οδό Ηρ. Ρέτου).
  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες στο δίκτυο φυσικού αερίου κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 10/06/2024 έως και Παρασκευή 14/06/2024 και από ώρα 07:00΄ έως 15:00΄ στις κάτωθι οδούς της πόλης των Τρικάλων:
  1. Στην ανώνυμη οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου
  2. Στην οδό Σύρου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Αρριανού
  3. Στην οδό Οινουσσών και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Γεωργούλα και Ν.Π.Ο.
    Τρικάλων
  4. Στην οδό Μυκόνου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Μήλου και Σύρου
  5. Στην οδό Δήμητρας και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Παπαδιαμάντη και Ειρήνης
  6. Στην οδό Πρωταγόρα και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κατσώνη και Δήμητρας
  7. Στην ανώνυμη οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Σωσάστρου και Πρωταγόρα
  8. Στην οδό Συμωνίδη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κατσώνη και Δήμητρας
  9. Στην ανώνυμη οδό και στο τμήμα αυτής μεταξύ Συμωνίδη και οδό Σωσάστρου
  10. Στην οδό Κατσώνη και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Συμωνίδη και Σωσάστρου
     Στην οδό Αγ. Γεωργίου και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Πύθωνος και
    Βησσαρίωνος
     Στην οδό Πεύκης και στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αετού και Νεράϊδας
Trikalanews
Author: Trikalanews


Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενόψει της εκστρατείας του για τις εσωκομματικές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Κωστόπουλου, ετών 90 …
Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Οι φίλαθλοι της Καρδίτσας προετοιμάζονται για σπουδαία παιχνίδια και τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου …
Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χθες το πρωί (21/09/2024) συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της …