Λάρισα

Λάρισα: Βρήκαν τον «ποντικό» και που τα «ακούμπαγε»

25 Nov 2017

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας εξιχνιάστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην  Λάρισα.
 
Συνελήφθη στην πόλη από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας Λάρισας, 33χρονος, ως δράστης των κλοπών. 
 
Ο 33χρονος μετέβη με ΙΧΕ αυτοκίνητο σε πολυκατοικία και διέρρηξε διαμέρισμα 1ου  ορόφου, ιδιοκτησίας 57χρονης, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε 2 κοσμήματα και ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην νόμιμη δικαιούχο τους, ενώ επιπλέον από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν, κατσαβίδι και ζευγάρι γαντιών. 
 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματός του βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, ασημένιο βραχιόλι, η προέλευση του οποίου ερευνάται. Επιπλέον, κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο τέλεσης των κλοπών.
 
Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 11 Αυγούστου έως 22-Νοεμβρίου το πρωί, διέπραξε ακόμη 17 περιπτώσεις κλοπών από οικίες ισάριθμων Ελλήνων, (16 τετελεσμένες και μία σε απόπειρα), από τις οποίες αφαίρεσε συνολικά διάφορα χρυσαφικά, το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ περίπου, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.  
 
Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος πωλούσε τα αφαιρεθέντα κοσμήματα σε ενεχυροδανειστήριο ιδιωτικής εταιρείας στην Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 73χρονου και 59χρονου, εκπρόσωπο και υπάλληλο του ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
admins
Author: admins

Σοφία Ζαχαράκη: Ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πλαίσιο για βρεφικούς σταθμούς – Συνεργασία Υπουργείου και ΔΙΠΑΕ

Σοφία Ζαχαράκη: Ολοκληρωμένο παιδαγωγικό πλαίσιο για βρεφικούς σταθμούς – Συνεργασία Υπουργείου και ΔΙΠΑΕ

Το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, προωθεί την καθιέρωση παιδαγωγικού πλαισίου στους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, για πρώτη φορά …
Θλίψη στον Τύρναβο: «Έφυγε» ξαφνικά 44χρονη γυναίκα

Θλίψη στον Τύρναβο: «Έφυγε» ξαφνικά 44χρονη γυναίκα

Μια θλιβερή είδηση συγκλόνισε τον Τύρναβο, καθώς μια 44χρονη γυναίκα, που ζούσε στην Αθήνα με τον σύζυγό της, πέθανε ξαφνικά …
Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης - Μία τραυματίας στο νοσοκομείο

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης – Μία τραυματίας στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης, στο ύψος των «φρένων Βαρνά» …
Σοκ στον Τύρναβο: Άντρας αποπειράθηκε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους

Σοκ στον Τύρναβο: Άντρας αποπειράθηκε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί τους

Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη στον Τύρναβο, όταν ένας άντρας προσπάθησε να πατήσει τη σύζυγό του και το παιδί …