Διαβάστε επίσηςΚους Κους – Ειδησούλες

Λάμψη και εντυπωσιασμός – Η υφυπουργός μαγνήτισε τα βλέμματα

5 Oct 2024

Η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής κατά την επετειακή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, τιμώντας τα 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος. Με την επιβλητική παρουσία της, μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων, αποπνέοντας αέρα αυτοπεποίθησης και σιγουριάς.

Σε ανάρτησή της, αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας τη συμβολική αναφορά του στους προηγούμενους ηγέτες του κόμματος και την έμφαση που έδωσε στην ενότητα και στη συλλογική προσπάθεια. Με την παρουσία της και τα εύστοχα σχόλιά της, η υφυπουργός κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποδείξει ότι αποτελεί βασικό στέλεχος του κόμματος, με ενεργή συμμετοχή και επιρροή στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Η ανάρτηση είχε έντονο συναισθηματικό στοιχείο, καθώς αναφέρθηκε στο παρελθόν και την ιστορική πορεία του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία της για το μέλλον, αποδίδοντας τα εύσημα στον πρωθυπουργό για την ηγετική του παρουσία και το όραμά του. Με τον τρόπο αυτό, η υφυπουργός έστειλε ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και στήριξης στη σημερινή ηγεσία, παραμένοντας πιστή στις ιδρυτικές αξίες του κόμματος.

Η συνολική της παρουσία και τα λεγόμενά της έδειξαν ότι δεν βρέθηκε εκεί απλώς ως θεατής, αλλά ως ενεργό μέλος που μαγνητίζει το ενδιαφέρον και εμπνέει τα μέλη του κόμματος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

“Kαι στην κορφή σα φτάστε την κατάψηλη…”

“Kαι στην κορφή σα φτάστε την κατάψηλη…”

  *Αφιέρωμα στον διαχρονικό δάσκαλο επ΄ ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς και της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών (5/10) …
Ραντεβού στους Γόμφους στον 2ο ημιορεινό αγώνα

Ραντεβού στους Γόμφους στον 2ο ημιορεινό αγώνα

Ο σπόρος έπεσε στα μονοπάτια των προγόνων στους Γόμφους πριν συμβεί η περσινή καταστροφική πλημμύρα …
Σύλληψη άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα Τρίκαλα

Σύλληψη άνδρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών στα Τρίκαλα

Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στα Τρίκαλα ένας άνδρας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων …