Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυριακή η έλευση της Μενδώνη στα Τρίκαλα και Φεβρουάριο ο Μητσοτάκης

Οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή είναι ραγδαίες και αβέβαιες με ανοιχτό συνεχώς το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε προγραμματισμός για επισκέψεις στην περιφέρεια από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, είναι ευμετάβλητος και μπορεί να αλλάξει ακόμη και την τελευταία στιγμή.

Έτσι και στην περίπτωση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη που αναμενόταν να επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα την περιοχή των Τρικάλων ωστόσο το Υπουργικό Συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή, άλλαξε πλήρως το σχεδιασμό της επίσκεψης.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr όπως μέχρι τώρα δείχνει ο προγραμματισμός η κα Μενδώνη θα βρίσκεται στα Τρίκαλα την ερχόμενη Κυριακή 29 Ιανουαρίου, εγκαινιάζοντας το απόγευμα έκθεση που επιμελείται η Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων.

Πρόκειται ωστόσο για μια σημαντική επίσκεψη μιας και η κα Μενδώνη θα βρεθεί στις ανασκαφές και τις εργασίες που γίνονται στην περιοχή της Φαρκαδόνας καθώς και στον Ασκληπιείο, αλλά ζήτησε να επισκεφθεί και την ΤΑΞΥΠ όπου το συμβούλιο Μουσείων έχει εγκρίνει τη δημιουργία Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων.

Σε ο,τι αφορά στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα και στη Θεσσαλία γενικότερα, αναμένεται περί τα τέλη Φεβρουαρίου και προφανώς θα έχει άκρως προεκλογικό χαρακτήρα. Αυτός είναι και ο λόγος που μετατέθηκε από τέλη Γενάρη, μιας και η Θεσσαλία είναι περιφέρεια «δυναμικής» για το κόμμα της ΝΔ λόγω της ισχυρής εκπροσώπησης τόσο από πλευράς περιφερειακής αυτοδιοίκησης όσο και από πλευράς υπουργικών στελεχών.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή