ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω εργασιών από 9 έως 14 Σεπτεμβρίου

8 Sep 2024

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει διακοπές και στενώσεις δρόμων για εργασίες οδοποιίας και εγκατάσταση οπτικών ινών σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους πολίτες για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων.

Συγκεκριμένα:

  1. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για εργασίες αποξήλωσης-αντικατάστασης οδικού δαπέδου από 07:00 της Δευτέρας 09/09/2024 έως και 15:00 του Σαββάτου 14/09/2024 στο «Βαρούσι»:
    • Στην οδό Δωροθέου Σχολαρίου, μεταξύ των οδών Δωροθέου Αρχιεπισκόπου και Ανθίμου Γαζή.
    • Στην οδό Παύλου Μελλά, μεταξύ των οδών Ματαραγκιώτου και Μανδάλου.
    • Στην οδό Παπαθανασίου, μεταξύ των οδών Παύλου Μέλα και Παπαθανασίου Τέρμα.
  2. Προσωρινή στένωση οδοστρώματος για την εγκατάσταση καλωδίων οπτικών ινών από Σάββατο 07/09/2024 έως Παρασκευή 13/09/2024 (εκτός Κυριακής 08/09/2024) τις ώρες 08:00 – 15:00 και 17:30 – 19:00:
    • Στην οδό Παπαστάθη (ρεύμα από την οδό Πίνδου προς την οδό Ηπείρου) από τη συμβολή με την οδό Ναυαρίνου έως τη διασταύρωση με την οδό Ηπείρου.
    • Στην οδό Πίνδου από τη συμβολή της με την οδό Κριεζώτη έως τη συμβολή της με την οδό Ηπείρου (ρεύμα από την οδό Κριεζώτη προς την οδό Ηπείρου).
    • Στην οδό Περικλέους από τη συμβολή της με την οδό Ασπροποτάμου έως τη διασταύρωση με την οδό Ηρακλέους (ρεύμα από την οδό Ασπροποτάμου προς την οδό Ηρακλέους).
    • Στην οδό Ναυαρίνου από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως τη συμβολή της με την οδό Περικλέους (ρεύμα από την οδό Πίνδου προς την οδό Περικλέους).
    • Στην οδό Ασπροποτάμου από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους έως τη συμβολή της με την οδό Πίνδου (ρεύμα από την οδό Περικλέους προς την οδό Πίνδου).
    • Στην οδό Μαλαβάκη από τη συμβολή της με την οδό Παπαστάθη έως τη συμβολή της με την οδό Πίνδου (ρεύμα από την οδό Παπαστάθη προς την οδό Πίνδου).
    • Στην οδό Κανούτα από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος έως τη συμβολή της με την οδό Χατζηγάκη (ρεύμα από την οδό Βύρωνος προς την οδό Χατζηγάκη).
    • Στην οδό Στρ. Σαράφη από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Νικολάου έως τη συμβολή της με την οδό Χρ. Γιώτα (ρεύμα από την οδό Αγ. Νικολάου προς την οδό Χρ. Γιώτα).
  3. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων:
    • Στην οδό Μαυροκορδάτου, τη Δευτέρα 09/09/2024 από 07:00 έως 14:00, στο τμήμα μεταξύ των οδών Βούλγαρη και Κανάρη, για εργασίες σκυροδέτησης.
    • Στην οδό Σταμελάκου, τη Δευτέρα 09/09/2024 από 07:00 έως 15:00, στο τμήμα μεταξύ των οδών Φαρμάκη και Τσακάλωφ, για εργασίες σκυροδέτησης.
    • Στην οδό Βύρωνος, τη Δευτέρα 09/09/2024 από 07:00 έως 11:00, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γαριβάλδη και Ζωγράφου, για εργασίες σκυροδέτησης πλάκας οικοδομής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται καθ’ όλο το 24ωρο για την ομαλή εκτέλεση των εργασιών και την ασφάλεια των πολιτών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Ανάρτηση προέδρου με…ποιητική διάθεση

Ανάρτηση προέδρου με…ποιητική διάθεση

Η ικανοποίηση για την… αναμενόμενη και αναγκαία εκλογή του ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΤ δεν κρύφτηκε από τον Στέλιο Μπέκα, …
Το αφήγημα της κυβέρνησης για το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του μαστού βρίθει της λογικής κόστος-όφελος (VIDEO)

Το αφήγημα της κυβέρνησης για το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου καρκίνου του μαστού βρίθει της λογικής κόστος-όφελος (VIDEO)

Η πανελλαδική ανάπτυξη, στελέχωση και εξοπλισμός δημόσιων μονάδων Υγείας, ειδικά των πρωτοβάθμιων …
Θεσσαλία: Κάλεσμα στους εργαζόμενους για αγώνα για αυξήσεις μισθών

Θεσσαλία: Κάλεσμα στους εργαζόμενους για αγώνα για αυξήσεις μισθών

Κάλεσμα στους εργαζόμενους της περιφέρειας, για συμμετοχή στους αγώνες, για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα κατά της ακρίβειας …
Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Ηρακλή στον αγώνα με την ΑΕΛ

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του Ηρακλή στον αγώνα με την ΑΕΛ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοίνωσε την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ …