Ελλαδα

Κρήτη: Aνακρίσεις για το θάνατο του 33χρονου από φωτοβολίδα – Αύριο η κηδεία του

19 Mar 2024

Η φωτοβολίδα χτύπησε τον 33χρονο στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να διαλυθούν ζωτικά όργανα

Βαρύ πένθος στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Κρήτης, και όχι μόνο, για τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από φωτοβολίδα. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής όπου ζούσε, ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, διατηρούσε αρτοποιιείο και ήταν συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη, ενώ σε λίγο καιρό ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη η ανάκριση από τις αστυνομικές Αρχές προκειμένου να βρεθούν απαντήσεις για το τραγικό περιστατικό.

Οι δύο φίλοι του, οι οποίοι ήταν μαζί του το βράδυ της Κυριακής και διασκέδαζαν και άναβαν τις ναυτικές φωτοβολίδες και οι οποίοι συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα. Τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο φίλοι φέρονται να υποστήριξαν ότι τις φωτοβολίδες, οι οποίες ήταν ληγμένες, τις προμηθεύτηκαν όχι από κάποιο κατάστημα, αλλά από κάποιον ιδιοκτήτη σκάφους, δεν τον κατονόμασαν όμως.

Πώς τραυματίστηκε

Σύμφωνα με το neakriti, δέχτηκε τη φωτοβολίδα στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να διαλυθεί το ήπαρ του καθώς η ανάφλεξη της φωτοβολίδας δεν σταματάει παρά μόνο όταν τελειώσει το μπαρούτι που έχει.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εν ζωή όπου δεν εφημέρευε χειρουργός παρά μόνο αναισθησιολόγος.

Ήρθε από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και της Ιατρικής υπηρεσίας και τον χειρούργησε με τη βοήθεια γυναικολόγων που εφημερεύουν. Επίσης, ήρθε και ένας γιατρός από την Ιεράπετρα, ειδικευόμενος χειρουργικής, ο οποίος ήταν για βόλτα στον Άγιο Νικόλαο για να παραβρεθεί στο καρναβάλι και βοήθησε και εκείνος. Έγινε μετάγγιση πολλών φιαλών αίματος στον άτυχο νεαρό, δεν κατάφεραν όμως να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος τους προμήθευσε τις ναυτικές φωτοβολίδες. Η νεκροψία θα γίνει σήμερα στο σώμα του 33χρονου και η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.

trikalanews
Author: trikalanews

Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Νίκος Ανδρουλάκης στα Τρίκαλα: «Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει και θα είναι η επόμενη κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επισκέφθηκε τα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ενόψει της εκστρατείας του για τις εσωκομματικές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Κωστόπουλος

Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Κωστόπουλου, ετών 90 …
Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Η νέα σεζόν της Α1 μπάσκετ ξεκινάει – Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ έτοιμος για μεγάλες μάχες

Οι φίλαθλοι της Καρδίτσας προετοιμάζονται για σπουδαία παιχνίδια και τη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου …
Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη άνδρα στον Δήμο Τεμπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χθες το πρωί (21/09/2024) συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Δήμου Τεμπών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της …