Αθλητικα

Κατάρρευσε ο Παναθηναϊκός 1-4 με την Τσέλσι

24 Oct 2024

Ο Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός στο ΟΑΚΑ και γνώρισε “βαριά” ήττα με 4-1 από την Τσέλσι στη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Παρά το καλό του ξεκίνημα στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δέχθηκε γκολ στην πρώτη αντεπίθεση της Τσέλσι και στη συνέχεια… κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να “απειληθεί” με ακόμη μεγαλύτερη ήττα. Ο Πελίστρι πέτυχε στο φινάλε το γκολ της τιμής για τους “πράσινους”, που έμειναν με ένα βαθμό στο Conference League. Φέλιξ, Μούντρικ και Ενκουκού τα γκολ των Λονδρέζων.

Ο Γεντβάι στο 22′ πούλησε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, οι Άγγλοι βρήκαν την άμυνα των ”πρασίνων” για πρώτη φορά σε ανισορροπία και μετά την πάσα του Μούντρικ από αριστερά που έκανε… παρέλαση μιας και Σένκεφελντ και Κώτσιρας δεν έπεσαν πάνω του ούτε του έκλεισαν την πάσα, ο Φέλιξ από κοντά άνοιξε το σκορ. 

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πετάξει την προσπάθεια του πρώτου στα σκουπίδια και να δεχθεί τρία γκολ μέσα σε δέκα λεπτά!

Στο 49′ ο Μούντρικ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και στο 55′ ο Φέλιξ σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Μαξίμοβιτς και κατέληξε στο πλεκτό για το 3-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μαντσίνι έκανε ένα ανόητο χέρι-πέναλτι και ο Ενκουκού στο 59′ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 4-0 για την Τσέλσι.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αλόνσο ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 69′ όταν ο Τετέ πάσαρε στον Βαγιαννίδη και εκείνος έδωσε έτοιμο τέρμα στον Πελίστρι.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς (60′ Βαγιαννίδης), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Ουναϊ (80′ Μπακασέτας), Πελίστρι (70′ Τζούρισιτς), Μαντσίνι (60′ Τετέ), Γερεμέγεφ (70′ Σπόραρ)

Τσέλσι: Γιόργκενσεν, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ρενάτο, Κουκουρέγια, Ντούσμπερι – Χολ (77′ Τσικουεμέκα), Έντσο (71′ Κάσαντεϊ), Φέλιξ, Μούντρικ, Ενκουνκού (61′ Γκίου), Πέδρο Νέτο (61′ Τζορτζ)

Pressroom
Author: Pressroom

Άργησε ο ΠΑΟΚ αλλά έμεινε ζωντανός 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν

Άργησε ο ΠΑΟΚ αλλά έμεινε ζωντανός 2-2 με την Βικτόρια Πλζεν

Ο ΠΑΟΚ πάλι δεν νίκησε στην Τούμπα, αλλά στο φινάλε… έσωσε την παρτίδα με την Βικτόρια Πλζεν …
Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία - Τομές στον δημόσιο τομέα

Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία – Τομές στον δημόσιο τομέα

Η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, στην ομιλία της στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών …
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: «Ανεπίτρεπτη η αύξηση δημοτικών τελών εν μέσω οικονομικής αβεβαιότητας»

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: «Ανεπίτρεπτη η αύξηση δημοτικών τελών εν μέσω οικονομικής αβεβαιότητας»

Σε μία εποχή έντονης αβεβαιότητας σε όλο το επιχειρείν εξαιτίας των μεγάλων «αγκαθιών» στην οικονομία όπως η ακρίβεια, το υψηλό …
Απεβίωσε ο Ναπολέων Σφέικος σε ηλικία 99 ετών

Απεβίωσε ο Ναπολέων Σφέικος σε ηλικία 99 ετών

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο Ναπολέων Αρ. Σφέικος, συνταξιούχος της Εθνικής Τράπεζας …