Άρθρα – ΑπόψειςΠρωτοσέλιδα

Κάλεσμα διαμαρτυρίας στην επίσκεψη Μητσοτάκη στη Φαρκαδόνα

2 Sep 2024

Ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών χόρτασαν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις τόσο από Κυβέρνηση όσο και από τους παράγοντες τις περιφέρειας. Υποσχέσεις που είχαν σαν κύριο στόχο να κάμψουν τον δίκαιο αγώνα των κατοίκων για να μπορέσουν να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Σήμερα με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Φαρκαδόνα γνωρίζουμε ότι θα ακουστούν πάλι μεγαλεπίβολα σχέδια χωρίς ουσιαστικά μέτρα της προστασίας των κατοίκων τψν εργαζόμενων της περιοχής που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα με μισθούς των 700 ευρώ, άνεργους με μηδενικό εισόδημα που ταυτόχρονα παλεύουν να ξαναχτίσουν τα σπίτια τους και τις ζωές τους.

Γνωρίζουμε καλά ότι δεν φτάνουν τα λόγια και οι υποσχέσεις. Οι εργαζόμενοι της περιοχής μαζί με τους εργαζόμενους όλου του Νομού να διεκδικήσουμε και να παλέψουμε για τις πραγματικές μας ανάγκες.

. Σαν Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, στηρίζουμε την σημερινή κινητοποίηση της επιτροπής Πλημμυροπαθών Φαρκαδόνας σήμερα στις 9 το πρωι στην κεντρική πλατεία Φαρκαδόνας και καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Νομού μας σε συμπαράσταση. Εδώ και τώρα να παρθούν όλα τα μέτρα που χρειάζεται για τους κατοίκους της περιοχής ώστε να μπορέσουν να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Για να γίνει προτεραιότητα η αποκατάσταση, η προστασία της ζωής μας και της περιουσίας μας και όχι τα σχέδια και τα κέρδη των μεγαλεπιχειρηματιών στις πλάτες μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Απουσίασαν Ελευθεροχώρι και Πηγή

Απουσίασαν Ελευθεροχώρι και Πηγή

Πρεμιέρα και στον 2ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με απούσες δύο ομάδες …
Αγιασμός και έναρξη χορευτικής χρονιάς στον Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων

Αγιασμός και έναρξη χορευτικής χρονιάς στον Σύλλογο Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων

Τελέστηκε σήμερα 13/10/2024 στα γραφεία του Συλλόγου , ο Αγιασμός για τα τμήματα του χορευτικού μας , παρουσία του ΔΣ …
Ψήφος σταθερότητας: Ο Ανδρουλάκης ξανά στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ

Ψήφος σταθερότητας: Ο Ανδρουλάκης ξανά στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ

Οι ψηφοφόροι προτίμησαν τη σιγουριά του παλιού ηγέτη, αποφεύγοντας ριζικές αλλαγές και νέους πειραματισμούς στο κόμμα …
Ίδιος δρόμος, ίδιες επιλογές

Ίδιος δρόμος, ίδιες επιλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξασφαλίζει δεύτερη θητεία στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας ότι η παράδοση παραμένει άθικτη – τίποτα δεν αλλάζει …