Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Καλαμπάκα: Οι καλλιτέχνες του δρόμου έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πλατεία Δημαρχείου

9 Aug 2024

Μια γυναίκα και ένας άνδρας, μεταμφιεσμένοι σε αγάλματα, γοήτευσαν τους περαστικούς με την παρουσία τους στην οδό Τρικάλων.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δύο καλλιτέχνες του δρόμου τράβηξαν τα βλέμματα όλων στην Καλαμπάκα, με την παρουσία τους μπροστά στο συντριβάνι της πλατείας Δημαρχείου. Ντυμένοι με ειδικές φορεσιές και ακίνητοι σαν αγάλματα, μια γυναίκα και ένας άνδρας έγιναν το επίκεντρο της προσοχής, καθώς οι περαστικοί σταματούσαν για να τους φωτογραφίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η αλληλεπίδραση με το κοινό ήταν θερμή, καθώς πολλοί από τους περαστικούς δεν άντεξαν στον πειρασμό και έγιναν μέρος της παράστασης, μετατρέποντας τη στιγμή σε μια αυθόρμητη και διασκεδαστική εμπειρία. Οι καλλιτέχνες του δρόμου πρόσφεραν μια ευχάριστη νότα στο κέντρο της πόλης, κερδίζοντας το χειροκρότημα και την αγάπη των πολιτών και επισκεπτών.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Εθνική με τετρακίνηση! Κέρδισε και την Ιρλανδία 2-0

Εθνική με τετρακίνηση! Κέρδισε και την Ιρλανδία 2-0

Μετά τον πρόσφατο θρίαμβο στο Γουέμπλεϊ, η Εθνική Ελλάδας κέρδισε στο Nations League και την Ιρλανδία στο κατάμεστο Γιώργος Καραϊσκάκης με …
Επίσκεψη Γ. Βλαχογιάννη στον Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

Επίσκεψη Γ. Βλαχογιάννη στον Περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα

–  Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ,πραγματοποίησε ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος  Βλαχογιάννης …
Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΤ ! 

Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΤ ! 

Η ΑΕΤ πέρασε νικηφόρα από τη Λάρισα, επικρατώντας του Νέου Κεραυνού με σκορ 60-69, σημειώνοντας έτσι το 2 στα 2 …