Τι λέει για τις προτιμήσεις των επισκεπτών ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ΤΟ ΧΑΝΙ Γιάννης Κούκιας
Οι γιορτές πέρασαν, κόσμος ήρθε κι έφυγε, θα ξαναέρθει κι έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι προτίμησαν κατά την επίσκεψή τους. Επικεντρώνοντας στο γαστρονομικό κομμάτι το Trikalanews.gr απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ΤΟ ΧΑΝΙ κ. Γιάννη Κούκια για να μας μας μιλήσει για τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.
Το κατάστημά του εξάλλου, απέχοντας μόλις μερικά μέτρα από τον Μύλο των Ξωτικών και κρατώντας ζωντανά τα παραδοσιακά του στοιχεία, προσέλκυσε και φέτος χιλιάδες επισκέπτες που το επέλεξαν για το φαγητό τους.
Όπως είπε στο Trikalanews.gr, τοπικές γεύσεις με παραδοσιακά υλικά προτιμήθηκαν με τους επισκέπτες να θέλουν να δοκιμάσουν τα προϊόντα αλλά και τις συνταγές μας. Οι πίτες έγιναν ανάρπαστες όπως επίσης και γαλακτομικά προϊόντα, μαγειρευτά και πολλά άλλα που δεν συνηθίζουν στην καθημερινότητά τους.
Η δεύτερη προτίμηση ήταν φαγητά που μπορούσαν να σερβιριστούν γρήγορα ώστε να έχουν τη δυνατότητα και το χρόνο αμέσως μετά να περιηγηθούν στην πόλη και στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής.
Ο μεγάλος λοιπόν κερδισμένος, πέρα από οικονομικά δεδομένα, είναι η τοπική γαστρονομία που ήρθε για να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.