ΑθλητικαΚαρδίτσα

Η Κ.Β. ΜΑΡΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ

12 Sep 2024

Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις Εταιρίες της οικογένειας ΜΑΡΚΟΥ , ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. & Κ.Β. ΜΑΡΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε.

Πρόκειται για μία συνεργασία που ξεκινάει για πρώτη φορά εφέτος, με εξέχουσα σημασία και συνεισφορά τόσο στην προσπάθεια της ΚΑΕ, όσο και στην ανάπτυξη των Ακαδημιών του Συλλόγου.

Οι ρίζες της οικογένειας ΜΑΡΚΟΥ στον κλάδο του βαμβακιού χρονολογούνται από το 1955 και συνδέονται στενά με την αυγή της μηχανοποιημένης καλλιέργειας στην Ελλάδα. Σήμερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον εκκοκκισμό βαμβακιού, στην παραγωγή βαμβακέλαιου καθώς και στο εμπόριο βαμβακιού, σιτηρών και ζωοτροφών.

Μετά από σχεδόν 70 χρόνια και με την δεύτερη γενιά να έχει τα ινία, οι εταιρείες Κ.Β. ΜΑΡΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε. (2ο χλμ Π.Ε. Λιβαδειάς – Λαμίας) και ΒΙΟΛΑΡ Α.Ε. (25ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, Αχίλλειο – Κεντρικά Γραφεία) πρωταγωνιστούν στους κλάδους της εκκόκκισης βάμβακος, της εμπορία εκκοκκισμένου βάμβακος και βαμβακοσπόρου και της εμπορίας δημητριακών. Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί με τους Έλληνες παραγωγούς στηρίζεται στην αξιοπιστία των συναλλαγών και στο σεβασμό προς αυτούς, δίνοντας στις εταιρείες τη δυναμική να διευρύνουν το πεδίο δραστηριοποίησης σε περισσότερους τομείς.

Ο εξαγωγικός χαρακτήρας των εταιρειών και η προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων που διαχειρίζεται και των υπηρεσιών που προσφέρει, αποτέλεσε την βάση για την ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές.

Για τη νέα συνεργασία, ο Πρόεδρος της Κ.Β. ΜΑΡΚΟΥ Α.Β.Ε.Ε, κ. Βασίλειος Μάρκου, δήλωσε: «Η οικογένεια ΜΑΡΚΟΥ διαχρονικά στηρίζει τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό. Φέτος, αποφάσισε για πρώτη φορά να γίνει χορηγός σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η σημερινή διοίκηση του ΑΣΚ έχει εξελίξει την ομάδα σε πρότυπο οργάνωσης και επαγγελματισμού, ενώ παράλληλα διατηρεί ακέραιο τον ρομαντισμό προς το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ως αποτέλεσμα, έχει δημιουργήσει έναν οργανισμό που καταφέρνει να στέκεται επάξια στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία και παράλληλα να προάγει το ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Ένας συνδυασμός που έχει συγκινήσει την τοπική κοινωνία και έχει δώσει ώθηση στις ακαδημίες της ομάδας που πλέον είναι από τις πολυπληθέστερες της Ελλάδας. Με χαρά προσφέρουμε τη στήριξη μας στην οικογένεια του ΑΣΚ και του ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητες του».

Trikalanews
Author: Trikalanews


Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑΔ (Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας) είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων …
Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Επιστολή Δημήτρη Κουρέτα στη διοίκηση της τράπεζας για τη ζωτική σημασία της διατήρησης του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος της περιοχής …
Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Για βοοειδή με ηλικία έως 10 έτη και για αίγες και αιγοπρόβατα με ηλικία έως 8 έτη …
Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης …