Άρθρα – ΑπόψειςΔιαβάστε επίσης

Ευχές για Καλή Σχολική Χρονιά από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Τρικάλων

10 Sep 2024

Θερμές ευχές για επιτυχία και δημιουργία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για το νέο σχολικό έτος

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων σας απευθύνει θερμές ευχές για μία επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Κάθε νέα σχολική χρονιά αποτελεί ένα καινούριο ξεκίνημα, ένα ταξίδι προς τη γνώση και την προσωπική εξέλιξη, τόσο για τους/τις μαθητές/τριες μας, αλλά και για τους/τις εκπαιδευτικούς μας που καλούνται για άλλη μια φορά να σταθούν ακούραστοι στο πλευρό των παιδιών, ενώ οι γονείς αγωνιούν για το νέο ξεκίνημα.

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

ως θεματοφύλακες της γνώσης και της ανάπτυξης μέσα από τα διδακτικά αντικείμενα, αλλά και ως πρότυπα αξιών και κοινωνικής συμπεριφοράς, να έχουμε δύναμη και υγεία για να συνεισφέρουμε τα μέγιστα στη δημιουργία ενός θετικού μαθησιακού κλίματος. Όπως άλλωστε έχουμε αποδείξει, η αφοσίωσή και η επιμονή μας στη βελτίωση της μαθησιακής και παιδαγωγικής διαδικασίας υπερισχύουν των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο το καλό των παιδιών.

Αγαπητοί γονείς,

η υποστήριξή σας στους εκπαιδευτικούς και η εμπιστοσύνη σας στο έργο μας, είναι ουσιαστική για την επίτευξη ενός αρμονικού και εποικοδομητικού μαθησιακού περιβάλλοντος. Με τη συνεργασία και τη συνεχή επικοινωνία σας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να εξασφαλίσουμε την ευημερία των παιδιών μας.

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες,

η νέα χρονιά θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μάθηση και εξέλιξη. Αξιοποιήστε κάθε στιγμή με δημιουργικότητα και ενθουσιασμό. Αφήστε την περιέργεια και την αγάπη για τη γνώση να σας καθοδηγήσουν, και θυμηθείτε ότι η προσπάθεια και η επιμονή είναι τα κλειδιά για την επιτυχία. Σας ευχόμαστε μία σχολική χρονιά γεμάτη πρόοδο, επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές.

Ας εργαστούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που θα προάγει τη γνώση, τη συνεργασία και την προσωπική ανάπτυξη!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Trikalanews
Author: Trikalanews

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Στον Δήμαρχο Τρικκαίων η νέα Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  

Συνάντηση γνωριμίας με τη νέα κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑΔ (Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Διαιτολογίας) είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων …
Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Παρέμβαση Κουρέτα για το κατάστημα Πειραιώς στην Αγιά

Επιστολή Δημήτρη Κουρέτα στη διοίκηση της τράπεζας για τη ζωτική σημασία της διατήρησης του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος της περιοχής …
Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Θανάσης Λιούτας: Αποζημιώσεις λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων για το ζωικό κεφάλαιο που χάθηκε

Για βοοειδή με ηλικία έως 10 έτη και για αίγες και αιγοπρόβατα με ηλικία έως 8 έτη …
Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης κατά της εγκατάστασης αιολικών πάρκων

Την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης στο Δημαρχείο Πύλης …