Αθλητικα

Europa & Cοnference league: Νίκες για Παναθηναϊκό – ΑΕΚ – ΠΑΟΚ / Ήττα ο Ολυμπιακός με Φραϊμπουργκ

22 Sep 2023

Πλούσιο το θέαμα σε Europa & Cοnference league – Αποτελέσματα

Μπράιτον – ΑΕΚ 2-3: Σπουδαίο «διπλό» της Ένωσης

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θριάμβευσε επί της Μπράιτον, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο διπλό (2-3).

Έγραψε ιστορία στο Νησί η ΑΕΚ! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου κόντρα στην Μπράιτον, δραπετεύοντας από το AMEX με ένα ονειρικό διπλό (2-3).

Παρόλο που οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν αποδεκατισμένοι στην άμυνα, κατάφεραν και έφτασαν σε ένα απίθανο τρίποντο, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Είναι μεγάλο το κατόρθωμα για την ΑΕΚ, καθώς βρήκε μπροστά της μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Μια ομάδα που «έριξε» τριάρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη εβδομάδα.

Η Ένωση του Ματίας Αλμέιδα έκανε το τέλειο παιχνίδι, «κλείδωσε» την Μπράιτον και με γκολ των Σιντιμπέ, Γκατσίνοβιτς και Πόνσε έφυγε θριαμβεύτρια από το Νησί.

 

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 της Βιγιαρεάλ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 2-0 της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Οι «πράσινοι» έπαιξαν πάρα πολύ καλά με μεθοδικότητα και σαφές πλάνο, δεν κινδύνευσαν άμεσα από τους Ισπανούς και πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς στους ομίλους.

Ο Ιωαννίδης στο 38’ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στο 78’ ο Σπόραρ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0

 

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3: Έπαιξε μπάλα, δεν είχε τύχη και… VAR

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν… θηρίο απέναντι στην Φράιμπουργκ, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη και ο διαιτητής τον καταδίκασε στη φάση – κλειδί του 19’ – Δύο γκολ ο Ελ Κααμπi.

Όλα… ανάποδα για τον Ολυμπιακό! Οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στην Φράιμπουργκ, αλλά είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη και τον διαιτητή με τον VARίστα να κλείνουν τα μάτια σε πεντακάθαρη αποβολή του Σάλαι στο 19’.

Μια φάση – κλειδί για την εξέλιξη της αναμέτρησης, με την Φράιμπουργκ να φεύγει με το διπλό από το «Γ. Καραϊσκάκης», επικρατώντας με 3-2, στο ματς που άνοιξε την αυλαία των ομίλων του Europa League. Δύο γκολ ο Ελ Κααμπί, που σκόραρε από ένα σε κάθε ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε βάλει ακόμα και χατ-τρικ, εάν είχε την τύχη με το μέρος του.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 3-1 της Μπάτσκα Τόπολα. Την επόμενη αγωνιστική (5/10) ο Ολυμπιακός παίζει στη Σερβία με την Μπάτσκα Τόπολα, ενώ η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ.

 

 

EUROPA CONFERNCE

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 3-2

΄Eπαιξε υπερβολικά και αδικαιολόγητα με τη φωτιά για ένα ολόκληρο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς δεν κάηκε ο ΠΑΟΚ! Αντίθετα, πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη μέσα στη Φινλανδία επί της Ελσίνκι με 3-2, στην πρεμιέρα του στους ομίλους του ConferenceLeague, επιβεβαιώνοντας ότι είναι φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Και ήταν μια νίκη που ήλθε μετά από ανατροπή και αρκετό άγχος μέχρι το γκολ της ισοφάρισης, αλλά πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το «κλειστό» 3-2, που διαμορφώθηκε με πέναλτι των Φινλανδών στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

 

 

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Έκθεση με τίτλο: «Στολές Ευζώνων από το 1821 έως σήμερα” στις επετειακές εκδηλώσεις στην Πινακοθήκη Λάρισας …
Δράσεις για τη διατροφή στον Ζ΄ Παιδικό του Δήμου Τρικκαίων

Δράσεις για τη διατροφή στον Ζ΄ Παιδικό του Δήμου Τρικκαίων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής, πραγματοποιήθηκαν στον Ζ΄ Παιδικό Σταθμό του Δήμου Τρικκαίων δράσεις …
Κόκκαλης σε Γεωργιάδη: Εγγυάται το Υπουργείο Υγείας την ασφάλεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας;

Κόκκαλης σε Γεωργιάδη: Εγγυάται το Υπουργείο Υγείας την ασφάλεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας;

«Εγγυάται το Υπουργείο Υγείας την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας και της υγείας και ασφάλειας των …
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα για έργα ύδρευσης και σκυροδέτησης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα για έργα ύδρευσης και σκυροδέτησης

Προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους λόγω εργασιών …