ΑθλητικαΠρωτοσέλιδα

Επιτυχής έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ20 στα Τρίκαλα

27 Jul 2024

 Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 στα Τρίκαλα, στο Στάδιο “Χρήστος Παπανικολάου-Σοφία Σακοράφα”.

Η διοργάνωση, που φιλοξενείται ξανά μετά από πολλά χρόνια, συγκέντρωσε αθλητές και αθλήτριες από 170 σωματεία της χώρας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στα προκριματικά αγωνίσματα το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2024.

Η πρώτη μέρα του πρωταθλήματος κύλησε άψογα, με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα απογευματινά τελικά αγωνίσματα και αυτά της Κυριακής αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές και εξαιρετικές επιδόσεις.

Στο στάδιο βρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων, Μιχάλης Λάππας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαιρετική εικόνα του Σταδίου και το επίπεδο των αγώνων. Επίσης παρούσα ήταν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, ο συντονιστής επιτροπής αγώνων δρόμου και βουνού της ομοσπονδίας, Δημήτρης Χαχάμης, ο τεχνικός σύμβουλος, Θανάσης Μπουλογεώργος, καθώς και οι κριτές και άλλοι συντελεστές της διοργάνωσης.

Η μεγάλη συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα έδειξε από τα προκριματικά ότι το πρωτάθλημα θα είναι έντονα ανταγωνιστικό και γεμάτο σημαντικές επιδόσεις.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 συνεχίζεται με τελικά αγωνίσματα το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουλίου, τα οποία υπόσχονται να προσφέρουν θεαματικές στιγμές.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ σε όσους πολέμησαν τις φωτιές»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ σε όσους πολέμησαν τις φωτιές»

Ο Πρωθυπουργός εξήρε την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην αντιπυρική περίοδο και τόνισε την ανάγκη για διαρκή βελτίωση …
Ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη - Κουρέτα για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ

Ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Κουρέτα για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ

Συζήτηση για τις προκλήσεις της αντιπυρικής περιόδου στο πλαίσιο εκδήλωσης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης …
Κώστας Τσιάρας: Ανοίγουμε νέους δρόμους για νέους αγρότες και ομάδες παραγωγών

Κώστας Τσιάρας: Ανοίγουμε νέους δρόμους για νέους αγρότες και ομάδες παραγωγών

 Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε τη σημασία των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε. για την ανανέωση του πρωτογενούς τομέα …
Πνιγμένες περιοχές – «Πνιγμένες φωνές»

Πνιγμένες περιοχές – «Πνιγμένες φωνές»

Ένα χρόνο μετά το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Ντάνιελ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενο …