ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Επίσκεψη Κασσελάκη στα Μεγάλα Καλύβια: Συνάντηση με πλημμυροπαθείς και κριτική στην κυβέρνηση

6 Sep 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης ενημερώνεται για τα προβλήματα των πληγέντων και συζητά με τον Γιώργο Τσιάκαλο για τις ανάγκες της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή στα Μεγάλα Καλύβια, ένα χρόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της θεομηνίας Daniel, για να συναντηθεί με τους πλημμυροπαθείς της περιοχής και να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία, ο κ. Κασσελάκης συνάντησε τον Γιώργο Τσιάκαλο, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις ζημιές που υπέστησαν σχολικά κτήρια, κατοικίες και επιχειρήσεις στην περιοχή, καθώς και σε ευρύτερα εργασιακά ζητήματα που πλήττουν τους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με πληγέντες κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα το αίσθημα εγκατάλειψης και απογοήτευσης. Οι κάτοικοι ανέφεραν ότι, παρά τις αρχικές επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών, κανένα έργο αποκατάστασης δεν έχει προχωρήσει, ενώ οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές σε περιουσίες και καλλιέργειες δεν έχουν ακόμα καταβληθεί.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η επιτομή της κακοδιαχείρισης. Είναι αδιανόητο που δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική κίνηση για την ανακούφιση των πληγέντων. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση τους και την αποκατάσταση της περιοχής».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με επιτόπια αυτοψία σε κατεστραμμένα οικήματα που παραμένουν ερειπωμένα, θυμίζοντας τις τραγικές συνέπειες των περσινών πλημμυρών. Ο κ. Κασσελάκης υποσχέθηκε να αναδείξει τα προβλήματα τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία, για να διασφαλιστεί ότι οι κάτοικοι των Μεγάλων Καλυβίων θα λάβουν τη βοήθεια που δικαιούνται.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Οι 73 υποψήφιοι του Βασίλη Γιαγιάκου που ενώνουν την επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα

Οι 73 υποψήφιοι του Βασίλη Γιαγιάκου που ενώνουν την επιχειρηματικότητα στα Τρίκαλα

Μια νέα ομάδα επιχειρηματιών στο πλευρό του Επιμελητηρίου Τρικάλων, για ένα σύγχρονο και καινοτόμο Επιμελητήριο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των …
Έναρξη εργαστηριών Πληροφορικής & Βασικών Δεξιοτήτων Επικοινωνίας στην Αγγλική Γλώσσα για Ενήλικες και Παιδιά

Έναρξη εργαστηριών Πληροφορικής & Βασικών Δεξιοτήτων Επικοινωνίας στην Αγγλική Γλώσσα για Ενήλικες και Παιδιά

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα εργαστήρια πληροφορικής & βασικών δεξιοτήτων επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα …
ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια της κοινωνίας από το … άδειο καλάθι του ΚυριαΚούλη Μητσοτάκη, που παρουσίασε στην 88η Δ.Ε.Θ. στην …
Με απόλυτη επιτυχία η «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ CHEERLEADING»

Με απόλυτη επιτυχία η «ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ CHEERLEADING»

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ¨ΕΥΑΘΛΟΙ¨ διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας των παιδιών της ευρύτερης περιοχής μας με το Cheerleading!! …