Διαβάστε επίσηςΥπολοιποι Δημοι

Επετειακή λαϊκοδημοτική βραδιά για τα 40 χρόνια του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γριζάνου «Βλύζας»

31 Jul 2024

Μια ξεχωριστή λαϊκοδημοτική βραδιά για τα 40 χρόνια του Εξωραϊστικού Συλλόγου Γριζάνου «ο Βλύζας» την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο γήπεδο του χωριού

“40 Χρόνια Σύλλογος, κοντά μισός αιώνας…”

Συμπληρώνονται ακριβώς 40 επίσημα χρόνια από την ίδρυση του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου, όταν εθελοντές του χωριού, νέοι και μεγάλοι, αφιέρωσαν τα χρόνια από το 1981 έως το ’84 για να δώσουν σάρκα και οστά στον Σύλλογο, καταφέρνοντας να αποκτήσουν νομική προσωπικότητα και να τον ονομάσουν με το ιστορικό όνομα που αγκαλιάζει την ταυτότητα του τόπου μας, το όνομα “ΒΛΥΖΑΣ”.
Έτσι, ο Σύλλογος μας φέτος, μετά από ομόφωνη απόφαση του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε να τιμήσει την ιστορία και το έργο του με μια Δημοτικολαϊκή Βραδιά.

Για πρώτη φορά, διοργανώνει μια ξεχωριστή και αξέχαστη Λαϊκή & Δημοτική βραδιά για τα 40 Χρόνια του Συλλόγου την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Γήπεδο του χωριού, με τους Μάκη Δημάκη και Αγάθη-Δημητρόπουλο!

Κανονίστε άδειες και διακοπές και ελάτε να ανταμώσουμε όλοι μαζί σε ένα αξέχαστο βράδυ γεμάτο μουσική, τραγούδια και άφθονο χορό. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€ με ελεύθερη είσοδο για παιδιά κάτω των 10 ετών. Θα υπάρχουν ποτά, φιάλη, σουβλάκια, λουκάνικα κ.ά. Επίσης, ένας τυχερός θα κερδίσει 10 εισιτήρια ακολουθώντας το προφίλ του Συλλόγου μας (syllogos.vlyzas) στο Instagram.

Η παρουσία όλων, ατόμων, συλλόγων, σωματείων και κάθε μορφής είναι απαραίτητη για να συνεχίσουμε με διάθεση, όρεξη και μεράκι αυτόν τον αγώνα των παραδόσεων και των εθίμων που κρατάει χρόνια. Ξέρουμε και γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά η παρουσία σας συμβάλει στην πλήρη ενίσχυση του Συλλόγου μας!

Να ενημερώσουμε ότι οι χορηγίες προς το Σύλλογο μας είναι ανοικτές και θα αποτελέσουν μεγάλη βοήθεια! Οι χορηγοί θα μπουν σε διαφημιστικά πλάνα σε προβολές με προτζέκτορα.

Ευχαριστούμε όλους τους προέδρους και τα διοικητικά μέλη που στάθηκαν δίπλα στο Σύλλογο όλα αυτά τα 40 χρόνια και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν! Ευχαριστούμε επίσης τα εκατοντάδες μέλη που έχουν περάσει από τον Σύλλογο, τους χορηγούς και ενισχυτές όλων των χρόνων που βοήθησαν και βοηθούν ακόμη και σήμερα!

Πάνω από όλα, ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοήθησαν κρυφά, ανώνυμα και με όλη τους την αγάπη, χωρίς να ζητήσουν ούτε το όνομά τους σε μια γωνιά της Ιστορίας του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου “ΒΛΥΖΑ”, οι αφανείς ήρωες.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου!

Σας περιμένουμε!

Trikalanews
Author: Trikalanews

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 55χρονος άνδρας στο σπίτι του

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 55χρονος άνδρας στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στη Λάρισα, όταν ένας άνδρας περίπου 55 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του …
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση εκκαθαριστικών πληρωμών του 2023

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση εκκαθαριστικών πληρωμών του 2023

Το μεσημέρι 15 Οκτωβρίου 2024 εκκίνησε η σταδιακή πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων που αφορά στην εκκαθαριστική πληρωμή του οικονομικού …
Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Συνελήφθη ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος άλλου ημεδαπού …
Εξιχνιάστηκαν απάτες με το πρόσχημα νοσηλείας συγγενικού προσώπου σε Τρίκαλα και Αττική

Εξιχνιάστηκαν απάτες με το πρόσχημα νοσηλείας συγγενικού προσώπου σε Τρίκαλα και Αττική

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις απάτης, με τη μέθοδο νοσηλείας συγγενικού προσώπου, που διαπράχθηκαν στα Τρίκαλα και σε περιοχή της Αττικής …