Διαβάστε επίσηςΝομαρχιακά Νέα

Εμπλούτισε το ψηφοδέλτιο…άλλαξε τον πρώτο η Πλεύση Ελευθερίας στον ν. Τρικάλων!

15 Jun 2023

To έκανε το θαύμα της η Κωνσταντοπούλου και στην περιοχή μας…

Η Πλεύση Ελευθερίας είναι το κόμμα των οποίων οι υποψήφιοι και η σειρά κατάταξής τους στα ψηφοδέλτια ανά σειρά εκλογής απασχόλησε περισσότερο από κάθε κόμμα. Όλα αυτά οδήγησαν μέχρι και σε αποχωρήσεις και τριγμούς μεταξύ στελεχών που εδώ και χρόνια συμπορεύτηκαν με δεσμούς πολιτικής και προσωπικής φιλίας.

Στον νομό Τρικάλων… και έγιναν αλλαγές, και εμπλουτίστηκε το ψηφοδέλτιο και όλα αυτά ενώ μπήκες πρώτος νέος υποψήφιος που δεν συμμετείχε καν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, υποψήφιος με το κόμμα ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ήταν ο κ. Ζωγανας Δημήτριος στις 21 Μαΐου. Στις 25 Ιουνίου το κόμμα αποκτά λίστα με τέσσερις παρακαλώ υποψηφίους και πρώτο τον ηθοποιό και συγγραφέα Ζήση Παπαϊωάννου του Βασιλείου.

Ο ίδιος μάλιστα σε ανάρτησή του κατά την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του και υπογράφει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου τονίζει μεταξύ άλλων, «Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωριστήκαμε μέσα από τους κοινούς αγώνες που δώσαμε τον τελευταίο χρόνο για όλα τα σημαντικά γεγονότα που αφορούν τις ζωές μας στην Αθήνα. Μαζί στον αγώνα για την προάσπιση του Πολιτισμού, των εργασιακών σχέσεων, την δημόσια παιδεία μαζί στους δρόμους για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών.

Η πρόταση μέσα απο τα κεντρικά της Ζωής Πλεύση Ελευθερίας,να κατέβω ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Ν.Τρικάλων, ήρθε για να σφραγίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλο σε μια νέα ανανεωτική περίοδο για την Πλεύση Ελευθερίας που θέλει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου.Φυσικά ως άνθρωπος των ευθυνών και ενεργός πολίτης δέχθηκα με χαρά την τιμητική αυτή πρόταση, να ενισχύσω το ψηφοδέλτιο του Ν.Τρικάλων μαζί με επιπλέον άτομα και ελπίζω να έχω την στήριξη σας».

Τελικά, παντού επιφύλασσε μιαν έκπληξη η Ζωή….

Trikalanews
Author: Trikalanews


Αιτήσεις ωφελουμένων για το ΚΗΦΗ του Δ. Τρικκαίων

Αιτήσεις ωφελουμένων για το ΚΗΦΗ του Δ. Τρικκαίων

Νέες αιτήσεις για την ένταξη ωφελούμενων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων δέχεται ο Δήμος Τρικκαίων …
Κύτταρα πολιτισμού: Εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής από τον Δήμο Τρικκαίων - Έναρξη εγγραφών

Κύτταρα πολιτισμού: Εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής από τον Δήμο Τρικκαίων – Έναρξη εγγραφών

Ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων λειτουργούν και φέτος τα καλλιτεχνικά εργαστήρια θεάτρου και ζωγραφικής για παιδιά, εφήβους …
«Παράθυρο» στο …Διάστημα: Το brain drain γίνεται brain gain στην Ελλάδα

«Παράθυρο» στο …Διάστημα: Το brain drain γίνεται brain gain στην Ελλάδα

«Παράθυρο» στο …Διάστημα και δουλειά στον τόπο τους, την Ελλάδα, προσφέρει το «Εθνικό πρόγραμμα μικροδορυφόρων» σε νέους επιστήμονες …
Κόκκαλης: Γιατί αποκλείστηκαν οι μαθητές της Ελασσόνας από τη ρύθμιση του 2%;

Κόκκαλης: Γιατί αποκλείστηκαν οι μαθητές της Ελασσόνας από τη ρύθμιση του 2%;

Για ποιους λόγους αποκλείστηκαν οι μαθητές της Ελασσόνας από την ευνοϊκή ρύθμιση του 2%;» αυτό το ερώτημα θέτει προς το …