Διαβάστε επίσηςΚαρδίτσα

Έκτακτο δελτίο προειδοποίησης κακοκαιρίας από τον Δήμο Μουζακίου

9 Sep 2024

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σε ευρεία περιοχή της χώρας – Οδηγίες προφύλαξης από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας

Σε έκτακτη προειδοποίηση για σοβαρή επιδείνωση του καιρού προχώρησε η ΕΜΥ/ΕΜΚ, με προβλέψεις για ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις που αναμένονται να επηρεάσουν μεγάλο τμήμα της Ελλάδας. Ο Δήμος Μουζακίου, και ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Σκρέτας, καλούν τους πολίτες να παραμείνουν σε εγρήγορση και να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Η κακοκαιρία αναμένεται να εκδηλωθεί σταδιακά στις εξής περιοχές:

  • Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο από το βράδυ της Δευτέρας 09-09-24 μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 10-09-24.
  • Στη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά από τις προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης 10-9-2024 μέχρι αργά το απόγευμα.
  • Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τις Σποράδες από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 10-09-24 μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11-09-24.
  • Στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου από τις πρωινές έως τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 11-09-24.

Η δημοτική αρχή Μουζακίου παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης και είναι έτοιμη να παρέμβει όπου και όταν απαιτηθεί για την εξασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Οι ανεμογεννήτριες έφτασαν στο λιμάνι: Περιμένοντας την εντολή παρά τις αντιδράσεις

Οι ανεμογεννήτριες έφτασαν στο λιμάνι: Περιμένοντας την εντολή παρά τις αντιδράσεις

Παρόλο που οι αντιδράσεις στην Πύλη Τρικάλων, τον Ασπροπόταμο και την Πίνδο συνεχίζονται, οι ανεμογεννήτριες βρίσκονται ήδη στο λιμάνι της …
Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 55χρονος άνδρας στο σπίτι του

Λάρισα: Νεκρός βρέθηκε 55χρονος άνδρας στο σπίτι του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα στη Λάρισα, όταν ένας άνδρας περίπου 55 ετών βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του …
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση εκκαθαριστικών πληρωμών του 2023

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκλήρωση εκκαθαριστικών πληρωμών του 2023

Το μεσημέρι 15 Οκτωβρίου 2024 εκκίνησε η σταδιακή πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων που αφορά στην εκκαθαριστική πληρωμή του οικονομικού …