Λάρισα

Είχαν βάλει στο μάτι τα αντηλιακά των Σούπερ Μάρκετ στη Λάρισα

16 Jul 2024

 Σύλληψη δύο ατόμων στα όρια του αυτοφώρου, με δικογραφία σε βάρος τους και ενός ακόμη άνδρα

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ανακοίνωσε την εξιχνίαση εννέα περιπτώσεων κλοπών από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Λάρισας.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου το μεσημέρι της 15ης Ιουλίου 2024, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός ακόμη άνδρα.

Οι δράστες συνελήφθησαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ όπου έκλεψαν αντηλιακά προϊόντα αξίας 167,51 ευρώ. Τα κλεμμένα προϊόντα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος.

Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε ότι οι ίδιοι δύο άνδρες, κατά το διάστημα από 3 έως 10 Ιουλίου 2024, διέπραξαν τέσσερις ακόμη κλοπές από δύο καταστήματα σούπερ μάρκετ, κλέβοντας αντηλιακά προϊόντα αξίας 601,16 ευρώ.

Επιπλέον, ένας από τους συλληφθέντες, σε συνεργασία με άλλον άνδρα, διέπραξε τέσσερις κλοπές από το ίδιο κατάστημα στις 2 και 3 Ιουλίου 2024, αφαιρώντας αντηλιακά προϊόντα αξίας 500,22 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Trikalanews
Author: Trikalanews


Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ σε όσους πολέμησαν τις φωτιές»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ευχαριστώ σε όσους πολέμησαν τις φωτιές»

Ο Πρωθυπουργός εξήρε την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην αντιπυρική περίοδο και τόνισε την ανάγκη για διαρκή βελτίωση …
Ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη - Κουρέτα για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ

Ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Κουρέτα για την Πολιτική Προστασία στη ΔΕΘ

Συζήτηση για τις προκλήσεις της αντιπυρικής περιόδου στο πλαίσιο εκδήλωσης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης …
Κώστας Τσιάρας: Ανοίγουμε νέους δρόμους για νέους αγρότες και ομάδες παραγωγών

Κώστας Τσιάρας: Ανοίγουμε νέους δρόμους για νέους αγρότες και ομάδες παραγωγών

 Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε τη σημασία των χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε. για την ανανέωση του πρωτογενούς τομέα …
Πνιγμένες περιοχές – «Πνιγμένες φωνές»

Πνιγμένες περιοχές – «Πνιγμένες φωνές»

Ένα χρόνο μετά το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Ντάνιελ ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης συνοδευόμενο …