ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Δυναμική πρεμιέρα του Νίκου Σακκά στην προεδρία της e-Trikala

3 Oct 2024

Με την ανάληψη της προεδρίας της e-Trikala, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, μπήκε δυναμικά στην αρένα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα αναδιοργάνωσης και νέας πορείας για την εταιρεία.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 3 Οκτωβρίου 2024, ο κ. Σακκάς συγκάλεσε τη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της δημοτικής εταιρείας, όπου ομόφωνα εξελέγη νέος διευθύνων σύμβουλος ο κ. Γιώργος Χρυσόμαλλος, στενός συνεργάτης του δημάρχου, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στη διοίκηση της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που ακολούθησε με το προσωπικό, ο κ. Σακκάς παρουσίασε το όραμά του για την e-Trikala, τονίζοντας τη σημασία της ομαδικής δουλειάς και της συνεργασίας.

Παρουσίασε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η εταιρεία, θέτοντας ως προτεραιότητα την επιτυχή υλοποίηση των διαφόρων προγραμμάτων, αλλά και τη βέλτιστη προετοιμασία του Μύλου των Ξωτικών, που αποτελεί τη ναυαρχίδα των εκδηλώσεων της περιοχής.

Ο νέος πρόεδρος της e-Trikala υποδέχθηκε θετικά το προσωπικό, ακούγοντας τα τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση, στέλνοντας το μήνυμα ότι η νέα διοίκηση είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις και να χαράξει μια νέα εποχή για την εταιρεία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Αγγελία θέσης εργασίας: Ρεσεψιονίστ

Αγγελία θέσης εργασίας: Ρεσεψιονίστ

Το Ξενοδοχείο Ληθαίον στα Τρίκαλα αναζητά Ρεσεψιονίστ για άμεση πρόσληψη …
Μιχάλης Κατρίνης από τη Λάρισα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Μιχάλης Κατρίνης από τη Λάρισα: ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στη Λάρισα, μίλησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχάλης Κατρίνης …
Επίσκεψη του Δημάρχου στο 5ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Επίσκεψη του Δημάρχου στο 5ο Γενικό Λύκειο Καρδίτσας

Στο χώρο του 5ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος …