Με Τρικαλινό «άρωμα» πραγματοποιήθηκε η διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «Anuga 2017».
Σε αυτή συμμετείχε και ο Αθανάσιος Λιούτας που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Βασίλη Γιαγιάκο και τα Μέλη του Δ.Σ. και επίσης την Σοφία Σδρένια και τον Δημήτρη Αριστείδη για την άψογη προετοιμασία του Τρικαλινού Περιπτέρου.
«Η Φαρκαδόνα και γενικότερα ο Νομός Τρικάλων στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής εξωστρέφειας», σχολίασε ο κ. Λιούτας σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους του επιχειρηματίες για την δυναμική παρουσία και τη συναδελφική αλληλεγγύη που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της Εκθέσεως.