Καρδίτσα

«Δωρεά Παναγιώτας Μπέλλου» στην Οφθαλμολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας

24 Apr 2023

Μια πολύ σημαντική δωρεά ενός σύγχρονου ιατρικού μηχανήματος παρέλαβε το Νοσοκομείο Καρδίτσας από έναν συμπατριώτη μας, ο οποίος θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να τιμήσει την μνήμη της μητέρας του, η καταγωγή της οποίας είναι από το Καροπλέσι της Καρδίτσας.

 

Η Διοικήτρια του κ. Μ. Κουτσιούμπα και ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Γ. Κουκουζέλης συναντήθηκαν με τον δωρητή και του εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη δωρεά διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο από την Οφθαλμολογική Κλινική που προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε εκατοντάδες συμπολίτες.

Η κ. Κουτσιούμπα σε δηλώσεις της εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη μεγάλη, όπως τη χαρακτήρισε, δωρεά του καταγραφικού μηχανήματος χειρουργικών επεμβάσεων το οποίο, όπως τόνισε, θα βελτιώσει πάρα πολύ τις παρεχόμενες υπηρεσίες, θα βοηθήσει τους ειδικευόμενους για την παρακολούθηση των χειρουργικών επεμβάσεων, καθώς επίσης και για τις εργασίες και τα συνέδρια και εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του Νοσοκομείου προς το δωρητή και την αείμνηστη μητέρα του.

.

Θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά απηύθυνε και  η Δ/ντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Μαρκούση, η οποία δεν έκρυβε την χαρά και την ικανοποίησή της για την παραλαβή του μηχανήματος που κρίνεται απολύτως αναγκαίο για την μονάδα.

Να σημειωθεί ότι ο δωρητής – ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά και με ιδιαίτερη σεμνότητα να φωτογραφηθεί ο ίδιος με το μηχάνημα, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί και το όνομά του– ήρθε σε επαφή με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου της Καρδίτσας τον περασμένο Δεκέμβριο γνωστοποιώντας την επιθυμία του να προχωρήσει σε μια δωρεά καλύπτοντας κάποια ανάγκη του ιδρύματος της ιδιαίτερης πατρίδας της μητέρας του, απογοητευμένος και από τη γραφειοκρατία που συνάντησε στην προσπάθειά του να κάνει μια αντίστοιχη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς».

Η διάθεση συνεργασίας και η ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση που βρήκε αρχικά από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου στην πρότασή του, καθώς και η μετέπειτα επικοινωνία του και με την Δ/ντρια της Οφθαλμολογικής Κλινικής τον έκανε να προχωρήσει στη δωρεά του μηχανήματος  πεπεισμένος ότι θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και ολοκληρώνοντας σήμερα την παράδοσή του δεν έκρυψε τη συγκίνησή του βλέποντας την διακριτική πινακίδα που τοποθετήθηκε από τη Διοίκηση, «τιμής ένεκεν» στην είσοδο του Οφθαλμολογικού Εξωτερικού Ιατρείο με το όνομα της δωρήτριας μητέρας του.

trikalanews
Author: trikalanews

Αποτελέσματα δημόσιας κλήρωσης νοσηλευτικών ειδικοτήτων 5ης ΥΠΕ

Αποτελέσματα δημόσιας κλήρωσης νοσηλευτικών ειδικοτήτων 5ης ΥΠΕ

 Σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 πμ στο αμφιθέατρο του ΠΓΝ Λάρισας συνήλθε η επιτροπή για τη δημόσια …
«Πλέγμα» στήριξης στην τρίτη ηλικία για θέματα ψυχικής υγείας

«Πλέγμα» στήριξης στην τρίτη ηλικία για θέματα ψυχικής υγείας

Δράσεις και δωρεάν συμβουλευτική από τον Δήμο Λαρισαίων …
Διαμαρτυρία του Κτηνιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για την απομάκρυνση του κ. Σπύρου Ζτρίβα

Διαμαρτυρία του Κτηνιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για την απομάκρυνση του κ. Σπύρου Ζτρίβα

Ο Σύλλογος ζητά επανεξέταση της απόφασης και εκφράζει ανησυχία για τη μεταχείριση του συναδέλφου τους, ενώ αιτείται συνάντηση με τον …