ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Δήμος Τρικκαίων: Όλα θα κριθούν με την επιστροφή του Παπαστεργίου στα Τρίκαλα

28 Jun 2023

«Ζυμώσεις» μέχρι να φύγει ο Ιούνης και «φωνές» που ζητούν παράταση στην ανάδειξη επικεφαλής

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια όχι μόνο για τις υποψηφιότητες αλλά και για τις διαδικασίες όσον αφορά την ανάδειξη επικεφαλής της παράταξης του απερχόμενου και πλέον υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του Trikalanews.gr, ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναμένεται να επιστρέψει Παρασκευή βράδυ στα Τρίκαλα. Το Σάββατο αναμένεται να συγκληθεί η ομάδα και να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, και την Κυριακή, οι 26 δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να ψηφίσουν.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες σκέψεις για πιθανή παράταση όλης αυτής της διαδικασίας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις, όμως το «σχέδιο» εξακολουθεί να είναι το προαναφερόμενο. Νεότερα σε αυτή την κατεύθυνση δεν αναμένεται να έχουμε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, οι υποψηφιότητες είναι αυτή τη στιγμή ήδη δυσανάλογα πολλές σε σχέση με το σύνολο των συμβούλων που θα κληθούν να αποφασίσουν.

Η Νικολέτα Μπρουζούκη δήμαρχος στην παρούσα φάση και πρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη, ο Μιχάλης Λάππας αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Νίκος Σακκάς αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, ο Χρήστος Αναστασίου ως ο παλαιότερος αυτοδιοικητικός. Όπως και σοβαρές προτάσεις που συζητούνται επίσης έντονα είναι τόσο ο Άκης Αναστασίου, πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ όσο και ο Χριστόφορος (Φόρης) Ρόμπος αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών.

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, το σενάριο για εξωγενείς υποψηφιότητες δείχνει αδύναμο…Σε περίπτωση βέβαια που δεν υπάρξει κλίμα σύμπλευσης, κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει.

Διαβάστε επίσης:

Πιέσεις, ονόματα κι ένας Δήμος Τρικκαίων ασφυκτικά διεκδικούμενος

Φωτιές που καίνε άναψε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στην «πράσινη» πτέρυγα

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

12ο Rally Sprint Μετεώρων Τρικάλων

12ο Rally Sprint Μετεώρων Τρικάλων

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Τρικάλων (Λ.Α.Τ.) συνδιοργανώνει με το Δήμο Μετεώρων, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, το 12ο Rally …
Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, το ΠΑΣΟΚ έρχεται

Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, το ΠΑΣΟΚ έρχεται

Να αρχίσουμε την κουβεντούλα μας από την εποχή που όλοι μαζί οι συριζαίοι, χωρούσαν σε μία συνοικιακή πολυκατοικία …
ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά Csaba Ferenc της Σερβίας

ΑΠΣ ΤΡΙΚΑΛΑ: Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά Csaba Ferenc της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 19-20 Οκτωβρίου 2024 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης …
Ανάδοχος «κατόπιν εορτής» για την τσιμεντόστρωση στον Μύλο Ματσόπουλου: Τα ερωτήματα παραμένουν

Ανάδοχος «κατόπιν εορτής» για την τσιμεντόστρωση στον Μύλο Ματσόπουλου: Τα ερωτήματα παραμένουν

Ανάδοχος κατόπιν εορτής με απόφαση της e-trikala στην «ορφανή» τσιμεντόστρωση στο Μύλο Ματσόπουλου! – Τα ερωτήματα παραμένουν… Ένα «ορφανό» έργο …