Ακόμα ένας αθλητής μας μεταπήδησε σε ακαδημία της Super League και έκανε ένα μικρό βήμα πιο κοντά στο να εκπληρώσει τα όνειρά του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καπέλα που τον Ιανουάριο εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναιτωλικού.
Ο Δημήτρης είναι γεννηθείς το 2010 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Διακρίνεται για την σωματοδομή του , τις σταθερές λαβές του και το παιχνίδι του με τα πόδια με μικρές και μεγάλες μεταβιβάσεις υψηλής ακρίβειας , κάτι που τον καθιστά ιδανικό για τα χαρακτηριστικά του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Αποτέλεσε βασικό μέλος της , εξαιρετικά πετυχημένης , περσινής χρονιάς όπου η Κ14 της ακαδημίας μας έφτασε μέχρι το τέλος και κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Δημήτρη να κρατάει πολλάκις ανέπαφη την εστία του.
Ο Καπέλας είναι ο δεύτερος παίχτης που βρίσκεται στην ομάδα του Αγρινίου από την ακαδημία μας καθώς εκεί βρήκε και τον Θοδωρή Παπαευθυμίου που αγωνίζεται με τα κιτρινομπλέ από το καλοκαίρι.
Ευχόμαστε στον Δημήτρη καλή πρόοδο και υγεία καθώς εμείς θα παρακολουθούμε την εξέλιξή του και θα τον βοηθάμε διακριτικά στον δύσκολο δρόμο του ποδοσφαίρου.