ΑθλητικαΔιαβάστε επίσης

Δήμητρα Απόλλων: Πώς ξεκίνησαν τα «ξενιτεμένα» παιδιά την ποδοσφαιρική σεζόν

22 Oct 2024

Δήμητρα Απόλλων: Το ξεκίνημα των «ξενιτεμένων» παιδιών της

Η Δήμητρα Απόλλων συνεχίζει να παρουσιάζει το ξεκίνημα των «ξενιτεμένων» παιδιών της με το 3ο μέρος του αφιερώματός της και με τίτλο «Πως ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική σεζόν τα παιδιά μας»

Γιάννης Τσάτσος

Γεννημένος το 2007 ο Γιάννης αγωνίζεται πλέον για τον ΝΠΣ Βόλο. Σε νέα θέση πια , διαπρέπει ως κεντρικός αμυντικός μαζί με τον Σακελλάρη έχοντας πετύχει μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα. Πολύ δυνατό παιδί με έφεση στο να κερδίζει μονομαχίες σε αέρα και έδαφος. Έχοντας ξεκινήσει από την θέση του αμυντικού χαφ είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια και βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας από την πρώτη ζώνη.

Θοδωρής Παπαευθυμίου

Σε νέο ξεκίνημα πλέον στον Παναιτωλικό ο πάλαι ποτέ αρχηγός της εμβληματικής φουρνιάς των γεννημένων το 2008 της ακαδημίας μας , έχει ξεκινήσει εξαιρετικά. Βγάζει πιο δημιουργικά στοιχεία στο γήπεδο καθώς πλέον αγωνίζεται σε πιο προωθημένες θέσεις. Κέρδισε κατευθείαν την εμπιστοσύνη των προπονητών του καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.

Κωνσταντίνος Σατρατζέμης

Ο Κωνσταντίνος μετέβη στον ΝΠΣ Βόλος μεγαλώνοντας την παρέα της ακαδημίας μας εκεί και αμέσως ανέλαβε ηγετικό ρόλο στο κέντρο της άμυνας της Κ17 της Βολιώτικης ΠΑΕ. Με αρχηγικές τάσεις δίνει ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας που αγωνίζεται , ασυναγώνιστος στον αέρα , άνεση με την μπάλα στα πόδια και μεγάλες μεταβιβάσεις υψηλού επιπέδου καθιστά τον Κωνσταντίνο έναν υπέρ πολύτιμο παίχτη για οποιονδήποτε προπονητή.

Untitled
Untitled

Pressroom
Author: Pressroom

Ευχαριστήριο ΑΟΤ στον Τηλυκράτη και υποσχέσεις

Ευχαριστήριο ΑΟΤ στον Τηλυκράτη και υποσχέσεις

Αν και πικρή η ήττα η Φιλοξενία στη Λευκάδα ήταν υποδειγματική για τον Α.Ο Τρίκαλα ο οποίος ευχαρίστησε δημόσια τον …
Στους Βαλκανικούς η Ντάσκα του Γ.Σ.Τ

Στους Βαλκανικούς η Ντάσκα του Γ.Σ.Τ

Ευκαιρία να εμπλουτίσει την εμπειρία της και να δείξει την αξία της έχει η αθλήτρια του Γ.Σ Τρικάλων Δήμητρα Ντάσκα …
Ο ΔΗΣΥ 20 χρόνια στην εξουσία γιατί δεν έλυσε το Κυπριακό και τα νέα… τσουνάμια του Αβέρωφ

Ο ΔΗΣΥ 20 χρόνια στην εξουσία γιατί δεν έλυσε το Κυπριακό και τα νέα… τσουνάμια του Αβέρωφ

Σάββας Ιακωβίδης Ο Κληρίδης και ο Αναστασιάδης κυβέρνησαν τον τόπο για 20 χρόνια. Γιατί δεν έλυσαν το Κυπριακό, αυτοί που …
Διακοπή ρεύματος στην Κόρη Τρικάλων την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Διακοπή ρεύματος στην Κόρη Τρικάλων την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει τους καταναλωτές στην περιοχή Τρικάλων ότι την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος …