Αθλητικα

Χωρίς άγχος ο Απόλλων υποδέχεται το Σάββατο στην Καρδίτσα τον πανίσχυρο Γ.Σ. Αμπελώνα

25 Oct 2024

 

Μία μεγάλη αγωνιστική εμπειρία είναι έτοιμος να ζήσει ο Απόλλων Καρδίτσας στο εντός έδρας ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αμπελώνα.

Ο Απόλλων ετοιμάζεται να υποδεχθεί μία από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, η οποία ως αήττητη έχει ξεκάθαρο στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα της Καρδίτσας, ως νεοφώτιστη στην Α1, είναι επίσης αήττητη, όμως παρουσιάζεται με πολύ διαφορετικούς στόχους και φιλοσοφία, καταφέρνοντας στην εκκίνηση του πρωταθλήματος να έχει κάνει το 2×2 που της δίνει μία ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Με ενθουσιασμό αλλά και ρεαλισμό, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν την πορεία τους σε ένα πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία και παράδοση, όχι μόνο στο Θεσσαλικό αλλά και στο Ελληνικό μπάσκετ.

Η ομάδα του Σπύρου Παππά έχει επίγνωση των δυνατοτήτων της και της δυναμικής του αντιπάλου της, ο οποίος διαθέτει αθλητές με σπουδαία διαδρομή ακόμη κι από τα γήπεδα της Basket League. Ο σέντερ Δημήτρης Λόλας, με θητεία σε Μαρούσι, Αιγάλεω και Καβάλα στην Α1 Εθνική κατηγορία αλλά και σε Ερμή Αγιάς, Νίκη Βόλου, Ιωνικό Νίκαιας, Δάφνη, Παγκράτι και πέρυσι στους Τιτάνες Παλαμά, o «μπόμπερ» Χρήστος Μηλιώνης με θητεία στα γήπεδα της Α2, Β’, Γ’ Εθνικής και με τις φανέλες του Ερμή Αγιάς, της ΑΕΛ, του Γ.Σ. Αμπελώνα, του Αστέρα Λάρισας και των Τιτάνων Παλαμά, ο αρχισκόρερ Παναγιώτης Δαουλάρης με θητεία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και παρουσία -μεταξύ άλλων- σε Πανιώνιο, Ιωνικό, Παπάγου, Κόροιβο Αμαλιάδας, Ερμή Αγιάς, Κεραυνό Αιγίου, Αστέρα Λάρισας και Γ.Σ. Σοφάδων, ο Παναγιώτης Φιλιππόπουλος με παραστάσεις από την Α2, Β’ και Γ’ Εθνική αγωνιζόμενος με το Φίλιππο Βέροιας, την ΑΕΛ, τη Νίκη Βόλου, τον Γ.Σ. Νίκαιας, τον Γ.Σ. Φαρσάλων και τον Γ.Σ. Αμπελώνα, οι Κώστας Σιαμέτης, Χρήστος Καραδήμας με πρόσφατη θητεία σε Γ.Σ. Σοφάδων και Τιτάνες Παλαμά αντίστοιχα, οι «σημαίες» Παναγιώτης Παλάσκας, Χρήστος Βλησσαρούλης και ο 18χρονος Κώστας Μπόρσης που μετρά ήδη εμπειρίες από την Basket League με τον ΠΑΟΚ αλλά και από τη Β’ Εθνική με τον Ερμή Σχηματαρίου, συνθέτουν ένα σύνολο που κάλλιστα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει σε υψηλότερη κατηγορία.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ασφαλώς δεν αποτελεί αγωνιστικό κριτήριο, ούτε μπορεί να αποπροσανατολίσει τον Απόλλωνα σε ό,τι στόχο έχει θέσει στη φετινή χρονιά. Το αγωνιστικό τμήμα θέλει να απολαύσει μια αναμέτρηση-γιορτή μαζί με το φίλαθλο κοινό της πόλης, συλλέγοντας πολύτιμες παραστάσεις απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Σε αυτή τη «μονομαχία» η τοπική ομάδα θα επιδιώξει να σταθεί ανταγωνιστικά, μολονότι θα παραταχθεί με πολύ σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών.

Ο αγώνας έχει οριστεί για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Καρδίτσας και η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Σάββατο 26 Οκτωβρίου

16:00, Γ.Σ. Αγριάς – Ολυμπιακός Βόλου
17:00, ΕΑΛ – Δαναοί Τρικάλων
17:00, Ακαδημία Φούντας – ΝΕ.Σ. Λάρισας
18:00, Απόλλων Καρδίτσας – Γ.Σ. Αμπελώνα
19:00, Κεραυνός Λάρισας – Σπάρτακος Λάρισας
19:00, Γ.Σ. Αλμυρού – Ίωνας Βόλου

Κυριακή 27 Οκτωβρίου
18:00, ΑΕΒ Διμηνίου – Άρης Τρικάλων
Ρεπό: ΑΕΛ
Σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους του Απόλλωνα Καρδίτσας

Ένα πρωτάθλημα γεμάτο συγκινήσεις και υψηλό ανταγωνισμό, όπως το εφετινό της Α1 ΕΣΚΑΘ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αντρική ομάδα του Απόλλωνα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, εκπροσωπώντας την πόλη και συνεχίζοντας μια προσπάθεια που διατηρεί ζωντανή τη φλόγα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της περιοχής.

Το αντρικό τμήμα του Συλλόγου παραμένει φέτος ενεργό, δημιουργώντας χώρο για αθλητές που, εκτός της αγάπης τους για το άθλημα, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους και συναντούν θεμέλια εξέλιξης του ταλέντου τους. Χωρίς ιδιοτέλεια, με αγνότητα και κυρίως με τη διάθεση να διαφυλαχθεί η ύπαρξη μιας ομάδας στην πόλη, η οποία δίνει την ευκαιρία σε αθλητές χωρίς κριτήρια να αγωνιστούν και να αποτελέσουν κομμάτι της. Σε αυτή την πορεία, ο καλύτερος «συμπαίκτης» της ομάδας είναι δίχως αμφιβολία, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής μας και σε αυτή την προσπάθεια, τίθενται σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους του Απόλλωνα.

Για κάθε φίλαθλο, μια κάρτα μέλους σημαίνει στήριξη προς την ομάδα ώστε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι σε ομάδες με μεγάλη παράδοση και δυναμική στο Θεσσαλικό μπάσκετ, ενώ παράλληλα, αναδεικνύει την έννοια της συλλογικότητας.

Η κάρτα μέλους ενισχύει την ομάδα και αποτυπώνει έμπρακτα την πρόθεση να στηριχθεί ένα πλάνο, το οποίο αποτελεί ζωντανό κύτταρο του Καρδιτσιώτικου αθλητισμού. Ταυτόχρονα, οι κάρτες είναι αριθμημένες, με προοπτική να δώσουν συμβολικά προνόμια στους κατόχους τους.

Για πληροφορίες και για να προμηθευτείτε τις κάρτες μέλους, μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στην επίσημη σελίδα του Απόλλωνα Καρδίτσας στο Instagram (www.instagram.com/apollonkarditsas/) .

Pressroom
Author: Pressroom

Στο πλήρως αναβαθμισμένο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Στο πλήρως αναβαθμισμένο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος

Στο πλήρως αναβαθμισμένο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικής βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος …
Κανονικά λειτουργεί ο χώρος στάθμευσης στην οδό Κανούτα

Κανονικά λειτουργεί ο χώρος στάθμευσης στην οδό Κανούτα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι, παρά τις διακοπές κυκλοφορίας λόγω των έργων στην Οδό Όθωνος, ο χώρος στάθμευσης …
Ψήφισμα Επιμελητηρίου Τρικάλων για τον Θάνατο του Αγαπητού  Θανάση Μπουτζιώλη

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Τρικάλων για τον Θάνατο του Αγαπητού Θανάση Μπουτζιώλη

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Τρικάλων συνήλθε την 25η Οκτωβρίου 2024 σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, κατόπιν της θλιβερής είδησης …
Κώστας Τσιάρας: Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι προκαταβολές Ενιαίας Ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Κώστας Τσιάρας: Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι προκαταβολές Ενιαίας Ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τυχόν διορθώσεις ή συμπληρωματικές πληρωμές του Πυλώνα 1 που ενδεχομένως θα προκύψουνμετά από ενστάσεις παραγωγών θα πληρωθούν …